Politie Zeeland



W-3781-2003 AANRIJDING IN MIDDELBURG

Dinsdagavond rond 18.20 uur vond er op de Noordsingel in Middelburg een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een personenauto.
De 16-jarige bestuurder van de bromfiets uit de gemeente Veere reed over de Noordsingel komende uit de richting van de Seissingel.
Toen hij het trottoir van de Noordsingel op wilde rijden kwam hij in aanrijding met de hem op dezelfde weg tegemoet komende 32-jarige bestuurder van de personenauto uit de gemeente Goes.
De bromfietser werd met verwondingen aan zijn knie overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.


W-3782-2003 WINKELDIEFSTAL

Dinsdagavond rond 18.10 uur is een 16-jarig meisje uit Vlissingen in de Schoenenreus aan de Lange Zelke in haar woonplaats aangehouden wegens winkeldiefstal.
Het meisje had een paar schoenen met onbekende waarde weggenomen. Ze werd doorverwezen naar bureau HALT.


O-3783-2003 KOP-STAART AANRIJDING

Dinsdagmiddag rond 17.40 uur vond er op de Weg naar de Val in Zierikzee een kop-staart aanrijding plaats tussen een vrachtauto en een personenauto.
De 64-jarige bestuurder van de personenauto uit Ukkel (B) reed over de Weg naar de Val komende uit de richting Zierikzee.
Toen hij ter hoogte van de kruising met de Julianastraat voor het oranje verkeerslicht hard remde, kon de 50-jarige bestuurder van de vrachtauto uit de gemeente Borsele die achter hem reed niet meer op tijd tot stilstand komen.
Er was alleen materiële schade.


W-3784-2003 AANRIJDING IN OOST-SOUBURG

Dinsdagmiddag rond 15.50 uur vond er op de kruising Vlissingsestraat, Karolingenbaan in Oost-Souburg een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 32-jarige automobiliste uit Oost-Souburg reed over de Vlissingsestraat komende uit de richting van de Kanaalstraat. Ze wilde op genoemde kruising rechtdoor de Burchtstraat inrijden.
Op de kruising verleende ze geen voorrang aan de voor haar van rechts komende 22-jarige automobiliste uit Middelburg.
Zij reed over de Vlissingsestraat komende uit de richting van de van Turnhoutstraat.
Er was alleen materiële schade.







Politie Zeeland