Ingezonden persbericht

Haags Pop Podium Avond met Thomas en Doll House Drama

De formatie Doll House Drama presenteert aanstaande woensdag haar nieuwe CD 'Sweet Ballet'. Vorig jaar werd hun album 'Coming In Second' door de verzamelde Haagse popjournalisten uitgeroepen tot één-na-beste Haagse CD van het jaar. Alleen Kane maakte volgens de deskundigen een betere plaat. Ook op de nieuwe CD laat de groep een geheel eigen geluid horen. Niet alleen muzikaal staan de songs als een huis, ook tekstueel weten de liedjes te verassen. Het concert van Doll House Drama in café De Paap aan de Papestraat 32 start rond 23.00 uur.

Een uur daarvoor is het debuutconcert van de nieuwe band Thomas. Centraal persoon in deze formatie is zanger Bart Hijlkema die tot vorig jaar deel uitmaakte van Deire. Nadat deze groep werd opgeheven heeft Hijlkema met oud-bandleden van Deire en enkele nieuwe muzikanten de groep Thomas opgericht. Muzikaal wordt de groep beïnvloed door bands als Counting Crows, Coldplay en Del Amitri. Echte pop dus op een Amerikaanse manier gespeeld.

De Haags Pop Podium Avonden worden om de twee weken georganiseerd door het gelijknamige programma van Stads Radio Den Haag (92.0 fm). In dit programma op zondagavond van 18.00 tot 20.00 uur staat nieuwe Haagse muziek centraal.

Woensdag 4 juni - 22.00 uur
Cafe De Paap
Papestraat 32 - Den Haag
Toegang gratis

http://www.dollhousedrama.nl
http://www.haagspoppodium.nl
http://www.stadsradiodenhaag.nl
http://www.depaap.nl