Gemeente Lelystad

Meest gestelde vragen Digitaal loket

Gemeente presenteert schetsontwerp hondenkop op website naar de Stadhuisplein 2
8232 ZX Lelystad
0320 278911
Postbus 91
8200 AB Lelystad
> Gemeente presenteert schetsontwerp
hondenkop op website

Op de gemeentelijke website kunnen geïnteresseerde bewoners van Lelystad Haven en Hollandse Hout kennisnemen van een schetsontwerp op hoofdlijnen van de inrichting van de `Hondenkop'. Dit is het gebied dat tussen deze wijken in ligt. De grens wordt gevormd door 't Bovenwater, de Buizerdtocht en de beide woonwijken. Bij de definitieve inrichting wil de gemeente rekening houden met bewonerswensen.

Op een bewonersavond (26 mei jl.) is het schetsontwerp voor het eerst gepresenteerd en hebben bewoners direct kunnen reageren. Wie niet in de gelegenheid is geweest de bewonersavond te bezoeken kan de hele maand juni nog zijn/haar reactie sturen. Dat kan via e-mail ( gemeente@lelystad.nl) of per brief onder vermelding van `Inrichting Hondenkop'.

Ambtelijk worden de reacties verwerkt in een definitief ontwerp en aan het college ter besluitvorming voorgelegd. Zodra het definitief ontwerp bekend is, worden de bewoners hierover geïnformeerd. Behalve op de website is het schetsontwerp ook in te zien bij de publieksbalie in het Stadhuis en bij de wijkpost Lelystad Haven.
---

Geplaatst op 4 juni 2003