Gemeente Tytsjerksteradiel


Openbare bekendmakingen Gemeente Tytsjerksteradiel week 23

Gemeente Tytsjerksteradiel

Najaarsmarkt op maandag 22 september 2003 te Burgum

Inschrijvingen dienen te geschieden op inschrijfformulieren van de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel en moeten volledig zijn ingevuld. Eveneens dient bij de inschrijving een fotocopie van de registratiekaart te worden gevoegd.

Aanmelding met opgaaf van branche, aantal meters en eigen kraam (er zijn geen huurkramen meer beschikbaar), dient vóór maandag 8 september a.s. schriftelijk te geschieden bij de marktmeester, de heer H. Dijkstra, p.a. gemeentehuis, Raadhuisweg 7 te 9251 GH Burgum, tel.: 0511-460526, van 's morgens 08.00 - 10.00 uur bereikbaar.

Aanvragen die na 8 september 2003 binnenkomen worden niet in behandeling genomen.

Indien men voor 15 september 2003 nog geen bericht van toewijzing heeft ontvangen, dient men dit als een afwijzing te beschouwen.

De markt wordt gehouden in de winkelstraten van Burgum, van 09.00 tot plm. 15.30 uur. De plaatsen moeten 's morgens vóór 09.00 uur zijn ingenomen.

Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat aan "meelopers" geen standplaatsen zullen worden toegewezen.

Plaatsen in juli 2003 - in een twee koloms advertentie

Centrale Vereniging V.D.
Ambulante Handel
"De Koopman"
Postbus 43308
2502 EN 's-GRAVENHAGE

harke/markt/advertentie najaarsmarkt 2003.rvdl
week23/nr23-01



GEMEENTE TYTSJERKSTERADIEL

Wet geluidhinder

Burgemeester en wethouders van Tytsjerksteradiel maken bekend, dat zij, gelet op het bepaalde in de artikelen 12 t/m 16 van het Besluit grenswaarden binnen zones langs wegen het voornemen hebben om op grond van artikel 83 van de Wet geluidhinder bij Gedeputeerde Staten van Fryslân een verzoek tot vaststelling van een hogere waarde in te dienen ten behoeve van de bouw van een zevental bedrijfswoningen op de uitbreiding van het bedrijventerrein in Aldtsjerk.

Het ontwerp-verzoek en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 5 juni 2003 gedurende vier weken voor eenieder bij de balie bouwen en wonen van het gemeentehuis ter inzage.

Gedurende bovenvermelde termijn kan eenieder schriftelijk zijn opmerkingen omtrent het ontwerp-verzoek bij het college van burgemeester en wethouders (Postbus 3, 9250 AA Burgum) kenbaar maken. Ook kunnen gedurende deze termijn mondeling opmerkingen kenbaar worden gemaakt. Hiervan zal een verslag worden gemaakt. De schriftelijk gemaakte opmerkingen en het verslag van de mondeling gemaakte opmerkingen zullen bij het verzoek aan Gedeputeerde Staten van Fryslân worden gevoegd.

Burgum, 4 juni 2003

Burgemeester en wethouders voornoemd,

G.J. Polderman (burgemeester)

drs. H. Schukking (secretaris)

paul/advertenties/advertentie wgh bedrijventerrein aldtsjerk.pd week23/nr23-02


Ingekomen aanvragen vergunningen

Burgemeester en wethouders van Tytsjerksteradiel maken bekend dat in de afgelopen week zijn ingekomen de aanvragen:

Lichte bouwvergunning
Burgum
687 NPB Bouwbedrijf B.V. voor verbouw woning op perceel Wettermunt 3; Eastermar
681 E. Krans voor het vergroten van de woning op het perceel Teije Tolstraat 44; Garyp
676 K. de Haan voor het vergroten van de woning op het perceel Lytse Buorren 6; Gytsjerk
686 Fam. E. Faber voor nieuwbouw carport op perceel Ulbe van Houtenstrjitte 17; Noardburgum
Oentsjerk
668 R. de Jong voor het vergroten van de woning met dakkapel op het perceel Van Haersmasingel 68;
Ryptsjerk
673 A.T. van Slooten voor het verbouwen van het verenigingsgebouw op het perceel Binnendijk 42 A;

Bovenstaande ingekomen aanvragen om een Lichte Bouwvergunning zullen - wanneer ze compleet zijn ingediend en tevens kunnen voldoen aan het gemeentelijk bestemmingsplan ­ op woensdag aanstaande, vanaf 16.00 uur, een toets ondergaan met betrekking tot de eisen van Welstand. De agenda hiervoor wordt dinsdagochtend aanstaande opgemaakt. Indien u de vergadering bij wilt wonen en/of wilt weten of de behandeling daadwerkelijk plaatsvindt, kunt u dat uitsluitend dinsdagochtend aanstaande tussen 08.30 en 12.00 uur regelen bij de Balie Bouwen en Wonen, telefoon 0511-460822/823. Daar is ook een Reglement voor de vergadering verkrijgbaar.

Bouwvergunning
Aldtsjerk
680 F. de Jong voor nieuwbouw boothuis op het perceel Van Sminiaweg 109; Burgum
679 Mevrouw Xiao voor het veranderen van de voorgevel aan het perceel Schoolstraat 53; 672 Mts. Van den Adel-Sipsma voor het bouwen van een manage/trainingshal op het perceel Gaestmabuorren 4;
671 Leeuwerikhoeve BV voor het vergroten van een technische ruimte op het perceel Hillamaweg 62;
Garyp
670 J. Pebesma voor het plaatsen van een (unit) kantine op het perceel Westerein 8; Wyns
677 D. Hoogland voor nieuwbouw overkapping op het perceel Wyns 12;

Bouwvergunning fase 1
Noardburgum
466 A. van der Veen voor het vergroten van de woning met kantoorruimte op perceel Zeven- huisterweg 65;

Uitritvergunning
Sumar
682 S. Jelsma voor het verbreden en verleggen van 2 uitritten op het perceel Mienskerwei 2;



---

Sloopvergunning
Garyp
674 Gem. Tytsjerksteradiel voor het slopen van een mechanisatiebedrijf op het perceel Lytse Buorren 19;
Eastermar
685 I.P. Rietstra voor het slopen van garagedaken (vervangen asbestplaten) op perceel Seadwei 19.

Op grond van artikel 57 van de Woningwet wordt een openbaar bouwregister bijgehouden waarin nadere gegevens over de aanvragen zijn opgenomen. Dit bouwregister ligt bij de balie bouwen en wonen van het gemeentehuis ter inzage. Bezwaren kunnen in dit stadium niet worden ingediend. Publicatie heeft slechts ten doel de gelegenheid te bieden de procedure te volgen.

actief ingekomen aanvragen week23.balievg1
week23/nr23-03


Tijdelijke verkeersmaatregelen te Oentsjerk

In verband met de te houden Country-Fair op 7, 8 en 9 juni op het terrein van Stania State te Oentsjerk zullen op deze dagen de volgende tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht zijn:


1. Een eenrichtingverkeer op de Dr. Kijlstraweg tussen de Rengersweg en de Van Haersmasingel met een verplichte rijrichting van west naar oost.
2. Een eenzijdig parkeerverbod op de Dr. Kijlstraweg tussen de Rengersweg en de Van Haersmasingel, uitgezonderd in de parkeerhavens.
3. Het afsluiten voor motorvoertuigen van de aansluitingen van de Uniasingel en de Andringasingel op de Dr. Kijlstraweg.

4. Een eenrichtingverkeer op de Rengersweg en de Van Sminiaweg tussen de afslag naar Stania State en de Klaas Douwesweg met een verplichte rijrichting van zuid naar noord.
5. Een eenzijdig parkeerverbod aan de oostzijde van de Rengersweg en de Van Sminiaweg tussen de afslag naar Stania State en de Klaas Douwesweg.
6. De lijnbus Leeuwarden - Dokkum, lijn 51, zal deze dagen niet via de Rengersweg en de Van Sminiaweg rijden maar via de Marwei en het Jonkerspaed. De halte Boskein komt hiermee dus tijdelijk te vervallen.

tijdelijke verkeersmaatregel oentsjerk.mv
week23/nr23-04


Artikel 19 lid 1 WRO

Inspraak bouwplan voor een drijvend kunstwerk op het water van de Zwarte Broek nabij de Ottemaweg te Mûnein.

In het kader van het kunstbeleid is door de gemeente een aanvraag bouwvergunning ingediend voor het oprichten van een drijvend kunstwerk op het water van de Zwarte Broek nabij de Ottemaweg te Mûnein. De kunstzinnig vormgegeven boei, ontworpen door Marijke de Goey uit Amsterdam, bestaat uit een achttal buitelende draadkubussen op een drijver. Het kunstwerk zal één van de bakens zijn in een in de komende jaren op te zetten toeristisch/recreatieve fietsroute door de Trynwâlden.

Omdat het bouwplan in strijd is met het bestemmingsplan kan de bouwvergunning alleen worden afgegeven nadat met toepassing van artikel 19 lid 1 WRO een vrijstelling is verleend. Wij hebben een voorlopige ruimtelijke onderbouwing opgesteld op basis waarvan wij denken dat de vrijstelling verleend kan worden.

Op grond van artikel 6a van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en het bepaalde in de inspraakverordening van onze gemeente liggen het bouwplan en de ruimtelijke onderbouwing vanaf 4 juni 2003 voor vier weken ter inzage bij de Balie Bouwen en Wonen in het ge- meentehuis aan de Raadhuisweg 7 te Burgum. Gedurende deze periode kan een ieder schrif- telijk op het plan reageren. De inspraakreacties kunt u zenden aan het college van burgemeester en wethouders van Tytsjerksteradiel, Postbus 3, 9250 AA Burgum.

inspraakadv.balievg2
week23/nr23-05


Aanvragen vrijstellingen

De burgemeester van Tytsjerksteradiel maakt bekend dat het college van burgemeester en wethouders voornemens is:

A. vrijstelling op grond van artikel 15 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening toe te passen voor:
551 P. Bekkema voor nieuwbouw van een berging/tuinhuisje op het perceel Rogge- mounewei 63 te Burgum;
570 J.P. Veninga voor nieuwbouw berging op het perceel Hazzeleger 13 te Hurdegaryp.

De plannen onder A liggen twee weken na datum van deze publicatie bij de balie Bouwen en Wonen ter inzage.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder bij burgemeester en wethouders schriftelijke bedenkingen naar voren brengen tegen het voornemen om vrijstelling te verlenen (Postbus 3, 9250 AA Burgum)

aanvragen vrijstellingen wk23.balievg1
week23/nr23-06


Verleende vergunningen/vrijstellingen

Burgemeester en wethouders van Tytsjerksteradiel maken bekend dat zij:

A. Lichte bouwvergunning hebben verleend aan:
Burgum
639 A.J. van der Ploeg voor het vergroten van de woning met dakkapel op perceel Burg. van Panhuyslaan 103;
563 R.M. Schay voor het plaatsen van een houten berging op perceel De Acacia 87;
61 W.T. Grijpstra voor het vergroten van de woning op perceel De Esk 35; 575 R. de Jong voor nieuwbouw bijkeuken op perceel Dr. B. Hornstrasingel 65; 628 C. Blom voor nieuwbouw garage (vervanging) op perceel Gaestmabuorren 8; 571 K. Veenstra voor nieuwbouw berging op perceel Prinses Irenestraat 24; 581 S. Bouwman voor nieuwbouw tuinberging op perceel Van der Ploegstrjitte 38; Eastermar
608 J.P. Sipma voor nieuwbouw carport op perceel Harstepaed 13; Hurdegaryp
606 H. de Jong voor het plaatsen van erfafscheiding op perceel Dr. Plesman- straat 10;
Sumar
510 P. Lammertsma voor nieuwbouw carport op perceel It Hoarnleger 42.

B. Vrijstelling op grond van artikel 15 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en Bouwvergunning hebben verleend:
02/870 O. van der Beek voor nieuwbouw hobbyruimte op het perceel Noordersingel 40 te Burgum;
169 G. Douma voor het vergroten van de woning op perceel Jelte Binneswei 33 te Mûnein.

C. Sloopvergunning hebben verleend aan:
685 I.P. Rietstra voor het slopen van garagedaken (vervanging asbestplaten) op perceel Seadwei 19 te Eastermar;
674 Gem. Tytsjerksteradiel voor het slopen van mechanisatiebedrijf op perceel Lytse Buorren 19 te Garyp.

De plannen liggen bij de balie bouwen en wonen van het gemeentehuis ter inzage. Binnen 6 weken na de datum van deze publicatie kunnen belanghebbenden bij burgemeester en wet- houders op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht schriftelijk bezwaren indienen tegen het verlenen van de vergunning en vrijstelling (Postbus 3, 9250 AA Burgum).

verleende vergunningenweek23.balievg1
week23/nr23-07



GEMEENTE TYTSJERKSTERADIEL

Goedgekeurd wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan "Bebouwingsconcentraties Eestrum/Oostermeer" (2/1 kapwoning Zwarte Weg 1 / 3 te Eastermar)

Burgemeester en wethouders van Tytsjerksteradiel maken bekend dat Gedeputeerde Staten van Fryslân bij besluit van 26 mei 2003 het op 20 mei 2003 door het college van burge- meester en wethouders vastgestelde wijzigingsplan i.c. bestemmingsplan "Bebouwings- concentraties Jistrum / Eastermar" (2/1 kapwoning Zwarte Weg 1 / 3 te Eastermar) hebben goedgekeurd.

Het wijzigingsplan en het besluit van Gedeputeerde Staten ligt met ingang van 5 juni 2003 gedurende zes weken voor een ieder op het gemeentehuis (balie Bouwen en Wonen) te Burgum ter inzage.

Gedurende bovenvermelde termijn kan tegen het besluit van Gedeputeerde Staten door belanghebbenden beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de Voorzitter van dezelfde Afdeling kan tegelijkertijd een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend als gevolg waarvan het besluit van Gedeputeerde Staten niet in werking treedt totdat op dat verzoek is beslist.

advertentie goedgekeurd wijzigingsplan.kk
week23/23-08


Aanvragen evenementen

De burgemeester, respectievelijk het college van burgemeester en wethouders maken bekend dat er in de periode van 27 mei 2003 t/m 2 juni 2003 aanvragen om een evene- mentenvergunning zijn binnengekomen voor:


- een ringrijderij op de Knilles Wytseswei te Sumar van 19.00 tot 21.00 uur op 15 augustus 2003. De Knilles Wytseswei en Ds. Noordmansstraat zijn gedurende het ringrijden afgesloten voor het verkeer;

- een dorpsfeest in Sumar met diverse activiteiten, plaatsen tent en het houden van live- muziek hierin op het terrein achter dorpshuis De Kamp aan de Knilles Wytseswei te Sumar op 28, 29 en 30 augustus 2003;

- een buurtfeest met spelletjes, barbecue en plaatsen tent in Speeltuin "de Bining" aan de Van der Walstrjitte/Van der Ploegstrjitte te Burgum van 09.00 tot 01.30 uur op 13 en 14 juni 2003.

Bovengenoemde aanvragen liggen vanaf donderdag 5 juni 2003 gedurende 10 dagen ter inzage in het gemeentehuis bij de afdeling Algemene en Burgerzaken. Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden ten aanzien van het verzoek hun zienswijze kenbaar maken bij de burgemeester, respectievelijk het college van burgemeester en wethouders (Postbus 3, 9250 AA Burgum).

APV vergunningen ABZ/actief publicatie's weekblad/mei 03-5 aangevraagd.gvdl week23/nr23-09



Verleende evenementenvergunning

De burgemeester, respectievelijk het college van burgemeester en wethouders van Tytsjerk- steradiel maken bekend dat zij in de periode van 27 mei t/m 2 juni 2003 een evenementen- vergunning hebben verleend voor het houden van:


- een Nachtbraderie op de Greate Buorren (vanaf Mounehoek) en de Inialoane te Garyp van 18.00 tot 24.00 uur op 4 juli 2003. Indien de bestratingwerkzaamheden nog niet klaar zijn wordt de braderie gehouden op de Inialoane, Greate Buorren richting Brandsmaloane te Garyp;

- een paardenveiling op de terreinen van PTC+ te Oentsjerk van 09.00 tot 18.00 uur op 21 juni 2003;

- een kermis bij het Pizelplak te Earnewâld van 11 t/m 17 juli 2003;
- een volleybaltoernooi door buurtvereniging "De Skurk" op het grasveldje aan de Skries te Hurdegaryp en barbecue op het parkeerterreintje tegenover De Ljurk 9 te Hurdegaryp van 14.00 tot 21.00 uur op 21 juni 2003;

- een buurtfeest met spelletjes, barbecue en plaatsen tent op het plantsoen aan De Wylch te Burgum van 19.00 tot 24.00 uur en van 10.30 tot 24.00 uur op 29 en 30 augustus 2003.

Binnen 6 weken nadat het besluit aan de aanvrager bekend is gemaakt, kunnen belangheb- benden bij de burgemeester, respectievelijk het college van burgemeester en wethouders op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht, schriftelijke bezwaren indienen tegen het verlenen van de vergunning (Postbus 3, 9250 AA Burgum).

APV vergunningen ABZ/actief publicatie's weekblad/mei 03-5 verleend.gvdl week23/nr23-10



Nieuwbouw en het Politie Keurmerk Veilig Wonen

De gemeente Tytsjerksteradiel heeft als eerste gemeente in Nederland een convenant gete- kend met de politie en het OM. Dit convenant houdt in dat de gemeente alles zal doen om bij nieuwe bestemmingsplannen de politie direct bij deze plannen te betrekken.

Het streven van de gemeente Tytsjerksteradiel is er op gericht dat nieuwbouwwijken en nieuwbouwwoningen voldoen aan de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen® (PKVW). De gemeente zal o.a. de verkaveling, groenvoorzieningen, openbare verlichting, ontsluitings- wegen en het beheer ervan voorleggen aan de politie, zodat rekening gehouden kan worden met de eisen van het Politie Keurmerk Veilig Wonen ®. Nieuwbouwwoningen dienen te voldoen aan het Bouwbesluit, dat van kracht is voor het hele land. In het Bouwbesluit staan de eisen en voorwaarden waaraan nieuw te bouwen woningen moeten voldoen.

Eén van de eisen uit het Bouwbesluit is de NEN 5096 die staat voor inbraakwerendheid. Hierin worden eisen gesteld aan gevelelementen, zoals bereikbare ramen en deuren. Er wordt daarbij gelet op zaken als:
? Hang- en sluitwerk;
? Afmetingen van de profielen;
? Toelaatbare houtsoorten en andere materialen; ? Afmetingen en bevestiging van de glaslatten.

Ook is de NEN 5087 van toepassing. Deze gaat over de bereikbaarheid van de gevelelementen. Alleen de gevelelementen die overeenkomstig deze norm gemakkelijk bereikbaar zijn dienen te voldoen aan de strenge eisen van het keurmerk.

Het is belangrijk dat bewoners en eigenaren van nieuwbouwwoningen met de eisen op de hoogte zijn. Mogelijk knelpunt wil nog wel eens zijn de garagedeur. Ook deze moet goed- gekeurd zijn, omdat de gemeente bouwt volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen ®. Dit staat echter NIET in het bouwbesluit en gebleken is dat (helaas) veel woningen en wijken daar op worden afgekeurd. Er zijn op dit moment diverse typen goedgekeurde garagedeuren. Overleg dit van tevoren met uw aannemer.

Om er achter te komen of de woning voldoet aan de eisen van het PKVW, kunt u contact op te nemen met de Helpdesk van de politie, telefoonnummer 0800- 0231760. Via de Helpdesk kunt u aanvraag tot keuring indienen. Voldoet de woning aan de eisen, dan krijgt u het certificaat veilige woning. Dit certificaat geeft bovendien bij de meeste verzekerings- maatschappijen een korting op de inboedelverzekering.

Voldoet uw woning NIET aan het Bouwbesluit (met uitzondering dus van de garagedeur, die wordt daarin niet genoemd) dan kunt u contact opnemen met de aannemer om het probleem op te lossen. Immers de aannemer dient te bouwen volgens het Bouwbesluit.

Voor vragen en informatie kunt u terecht bij de Helpdesk Politie Keurmerk Veilig Wonen® telefoonnummer 0800-0231760

actief/actief nieuwbouw pkvw week 23 2003.kk
week23/23-11



Iepenbiere riedsgearkomste

Op tongersdei 12 juny 2003 wurdt yn de riedseal fan it gemeenthûs yn Burgum in iepenbiere riedsgearkomste hâlden. De riedsgearkomste `nije styl' bestiet út twa parten: in ynformearjend en in beslútfoarmjend part. De gearkomste begjint om sân oere mei it frage-healoerke foar riedsleden. It ynformearjend part begjint healwei achten. Foarôfgeand oan it ynformearjend part is der foar it publyk gelegenheid om yn te sprekken oer punten dy `t op de byhearrende wurklist steane. Foar it begjin fan it beslútfoarmjende part bestiet der foar it publyk ek gelegenheid ta ynspraak oer punten dy `t op dy wurklist steane. It is net alhiel wis hoe let it beslútfoarmjend part fan de gearkomste begjint. Dat hinget ôf fan it slutingstydstip fan it stuit dat it ynformearjend part ôfsletten wurdt. Wy noegje jo fan herte út om de gearkomste by te wenjen.

Op de wurklist stiet û.o.:

- Frage-healoerke foar riedsleden (fan 19.00 oant 19.30 oere)
Ynformearjende part (fan 19.30 oere ôf)

- Gemeentlik sûnensbeleid

Beslútfoarmend part


- Utstellen fan boargemaster en wethâlders oangeande:
A-stik

- Meidielings en ynkommen stikken (A en B);

- Mienskiplike regelingen en bestjoeren;

- Nij horekabeleid (foarstellen oer de thema's útgean, alkoholgebrûk en feilichheid);
- Notysje "Ontmoetingsplaatsen voor jongeren in onze gemeente";
- Ynisjatyffoarstel GrienLinks oangeande busroute Burgum.
B-stikken

- Gedrachskoade riedsleden;

- Wiziging oardering learlingeferfier;

- Beneamen lid Undersykskeamer;

- Ynkommen stikken (C en D).

Voor informatie over bovenstaande vergadering kunt u contact opnemen met Kees Koopmans, gemeentevoorlichter, tel. (0511) 460 517.

actief/actief ried 12 juny 2003.kk
week23/nr23-12
week24/nr24-01



Ekstra iepenbiere riedsgearkomste

Op moandei 16 juny 2003 wurdt yn de riedseal fan it gemeenthûs yn Burgum in ekstra iepenbiere riedsgearkomste hâlden. De gearkomste begjint om healwei achten.Foar it publyk is der gelegenheid om yn te sprekken oer punten dy `t op de byhearrende wurklist steane. Jo kinne de tiid fan it ynsprekken oanhâlde dy `t efter it bestimmingsplan stiet.

Wy noegje jo fan herte út om de gearkomste by te wenjen.

Op de wurklist stiet û.o.:

Ynformearjende part

- Bestimmingsplan Hurdegaryp-Tytsjerk (19.30oere)
- Bestimmingsplan Oentsjerk (20.45 oere)

- Bestimmingsplan Burgum-lokaasje Eeburght (21.45 oere)
Voor informatie over bovenstaande vergadering kunt u contact opnemen met Kees Koopmans, gemeentevoorlichter, tel. (0511) 460 517.

actief ried 16 juny 2003.kk
week23/nr23-13



GEMEENTE TYTSJERKSTERADIEL

RECTIFICATIE

Inspraak vrijstelling ex. artikel 19 lid 1 W.R.O. ten behoeve van de bouw van een woning op het perceel Kûkhernewei 62 A te Noardburgum

Het college van burgemeester en wethouders van Tytsjerksteradiel heeft een verzoek ontvangen om planologische medewerking te verlenen aan de bouw van een woning op het perceel Kûkhernewei 62 A te Noardburgum. Het college is voornemens de gemeenteraad voor te stellen voor dit verzoek vrijstelling ex. artikel 19 lid 1 W.R.O. te verlenen.

Het verzoek ligt vanaf 2 juni 2003 tot en met 30 juni 2003 ter inzage op het gemeentehuis te Burgum (balie Bouwen en Wonen). Gedurende deze termijn kunnen schriftelijke inspraakreacties worden ingediend. De inspraakreacties moeten worden ingediend bij Burgemeester en Wethouders van Tytsjerksteradiel, Postbus 3, 9250 AA Burgum.

Burgum, 4 juni 2003

Burgemeester en wethouders voornoemd,

G.J. Polderman (burgemeester)

drs. H. Schukking (secretaris)

PUB/kûkhernewei inspraak 1.sk
week23/nr23-14


Inloopspreekuur burgemeester en wethouders stopt

Het wekelijkse inloopspreekuur op maandagavond van het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Tytsjerksteradiel stopt per 1 juli 2003. Het spreekuur is ingevoerd als proef van 1 januari tot 1 juli 2003. Wekelijks heeft een aantal burgers gebruik gemaakt van de mogelijkheid zonder afspraak de burgemeester en/of de wethouders van Tytsjerksteradiel te spreken. Het college bekijkt na de zomervakantie of het spreekuur een vervolg krijgt.

inloopspreekuur benwstopt.kk
week233/nr23-15