PERSBERICHT

Priority Telecom nieuwe hoofdsponsor Dutch Open Tennis

Schiphol-Rijk, 4 juni 2003. Het telecombedrijf Priority Telecom is officieel hoofdsponsor geworden van de 46ste editie van de Internationale Tennis- kampioenschappen van Nederland. Het Nederlandse telecommunicatiebedrijf Priority Telecom heeft voor één jaar met een optie voor nog eens twee jaar zijn naam verbonden aan de Dutch Open Tennis.

Priority Telecom Dutch Open Tennis, zoals het toernooi zal gaan heten heeft al enkele klinkende namen weten te contracteren. Roland Garros sensatie Martin Verkerk, winnaar van vorig jaar Juan Ignacio Chela, Raemon Sluiter, Gaston Gaudio en John van Lottum. Het prestigieuze toernooi vindt plaats van 12 tot en met 20 juli in Amersfoort.

"De Priority Telecom Dutch Open Tennis is het meest toonaangevende internationale tennis-toernooi van Nederland. Dit spreekt ons als grootste alternatieve aanbieder van telecommunicatie-oplossingen in ons land bijzonder aan", aldus Peter Veenman, Directeur Sales en Marketing van Priority Telecom. "Daarnaast zien wij veel overeenkomsten: het kampioenschap staat al jarenlang aan de top als officieel ATP toernooi. Bij de spelers en organisatie zien wij hetzelfde enthousiasme en dezelfde inzet als bij Priority Telecom. Daarom ben ik verheugd dat we vanaf nu gelieerd zijn aan dit evenement" vult Veenman aan.

"Voor de Dutch Open Tennis is het een zeer goede zaak dat het oudste ATP tennistoernooi naast wereldtoppers ook een aansprekende hoofsponsor heeft weten vast te leggen", aldus Piet van Eijsden, toernooidirecteur van de Priority Telecom Dutch Open Tennis.

Over Priorty Telecom

Priority Telecom, gevestigd in Amsterdam, is een aanbieder van telecommunicatiediensten voor de zakelijke markt die zich voornamelijk concentreert op haar belangrijke stedelijke markten in Nederland, Oostenrijk en Noorwegen. Priority Telecom levert high speed internet toegang, private data netwerken, op maat gemaakte netwerkdiensten en spraakdiensten aan meer dan 7.700 zakelijke klanten. Priority Telecom richt zich met name op middelgrote en grote zakelijke klanten en stedelijke en nationale telecommunicatieaanbieders en maakt hierbij optimaal gebruik van haar fijnmazige stedelijke glasvezelnetwerk en haar ervaren lokale salesteams. Priority Telecom is genoteerd aan Euronext Amsterdam met het symbool. "PRIOR". Nieuws en informatie is te vinden op www.prioritytelecom.com.