NATIONALE VACATUREBANK.NL

De NationaleVacaturebank gekozen tot beste carrièresite

PERSBERICHT - Voor onmiddellijke publicatie:

De NationaleVacaturebank gekozen tot beste carrièresite van Nederland.

Dit blijkt uit onderzoek van Metrixlab voor het vakblad voor reclame Adformatie, dat gepubliceerd werd in de uitgave van 30 mei j.l. Een steekproef van 574 deelnemers bezocht en vergeleek 7 banensites.

Resultaten
De sites werden vergeleken op punten als eerste indruk, laatsnelheid, vormgeving, aanwezigheid van geschikte vacatures en gebruiksgemak. De NationaleVacaturebank scoorde op al deze onderdelen hoog. Op de punten makkelijk toegankelijk en volledig kwam de NationaleVacaturebank met percentages van respectievelijk 84% en 68% als hoogste uit de test. Maar ook het algemene oordeel was het hoogst: met een score van 79% eindigde de NationaleVacaturebank als nummer 1. Bovendien is het de site die de deelnemers het meest aan iemand anders zouden aanbevelen (57%).

De NationaleVacaturebank
Jan-Peter Cruiming, directeur van de NationaleVacaturebank over deze uitslag: -Uiteraard zijn we erg trots, we zijn tenslotte maar met 8 mensen en er staat geen grote uitgeverij of internationale organisatie achter ons. Overigens zijn we nu niet alleen -de beste-, met een aanbod van 8661 vacatures zijn we ook de grootste (gemeten op dinsdag 3 juni 2003)-.

Einde bericht

Groningen, 4 juni 2003