ALPHACOMM GROUP BV

Free Record Shop start met aanbieden van GSM abonnementen

Rotterdam, 04 juni 2003. Free Record Shop biedt via haar internet winkels per direct de mogelijkheid een groot aantal GSM abonnementen van verschillende providers aan te sluiten voor particuliere klanten. Deze unieke service is opgezet i.s.m. Alphacomm Transaction Services, het bedrijf achter een groot aantal telecom aanbiedingen van bekende online- en offline partijen en de grootste telecom website, telecomadvies.nl.

Alphacomm Transaction Services heeft voor Free Record Shop een uitgebreid portfolio GSM providers geselecteerd en draagt tevens zorg voor de operationele- en financiële afhandeling van alle GSM abonnementen bestellingen.

Aanvragen voor GSM abonnementen door klanten kunnen via www.FreeRecordShop.nl worden ingevoerd via een speciaal daartoe ontwikkelde website, waarna de aanvraag door Alphacomm automatisch verwerkt wordt. De site biedt daarnaast 24 uur per dag inzicht in de status van de aanvraag en geeft Free Record Shop de mogelijkheid een historisch overzicht van alle aanvragen op te roepen.

'We zijn blij dat met deze uitbreiding via Free Record Shop opnieuw bewezen te hebben dat Alphacomm Transaction Services een betrouwbare en toonaangevende aanbieder is van third party oplossingen voor de telecommarkt ', aldus August de Vocht, verantwoordelijk voor Online Partners en Affiliates bij Alphacomm Transaction Services. 'GSM abonnementen bieden voor iedereen veel kansen, het is daarom prettig om te zien dat elke Free Record Shop klant dit gewoon kan aanvragen via internet. Alles is simpel terug te vinden en te bestellen op één plek; bij www.FreeRecordShop.nl.

Alphacomm Transaction Services biedt naast deze service ook mogelijkheden aan partners aan op het gebied van mobiele- en vaste telefonie en werkt onder andere samen met BelCompany, RTL, Transport Logistiek Nederland en het Centraal Inkoop Bureau Nederlandse Gemeenten.


- Einde Bericht