STICHTING NIF

HelpHelpen.nl en Allefondsen.nl in andere handen

Heemstede, 5 juni 2003 . Het Nederlands Instituut voor Fondsen-werving, Sponsoring en Non Profit Marketing (NIF) heeft de twee publieksites over en voor goede doelen in Nederland, HelpHelpen.nl en Allefondsen.nl overgenomen van Solidaid Online BV.

Met de overname van de twee publiekssites HelpHelpen.nl en Allefondsen.nl beschikt het NIF nu over een volledig pakket aan diensten ten behoeve van de circa 12.000 stichtingen en verenigingen die zich in Nederland actief bezig houden met fondsenwerving. De komende maanden zullen de twee publieksites worden geoptimaliseerd en verder uitgebreid. Met name de kleine stichtingen en verenigingen kunnen tegen zeer geringe kosten straks gebruik maken van een zeer professioneel team van deskundigen. Daarnaast ontstaat nu de mogelijkheid om een groot publiek te bereiken, dat meestal tegen veel hogere kosten benaderd zou kunnen worden.

Het NIF is uitgever van Funds Magazine, het vakblad voor fondsen-wervers, marketing- en communicatiespecialisten en FundsOnline, de kennis en informatiesite voor non profitinstellingen. Verder organiseert het NIF opleidingen, workshops en symposia op het terrein van fondsenwerving en non profit marketing bestemd voor charitatieve instellingen, schouwburgen, theaters, musea, hoger beroeps-onderwijs, universiteiten, (thuis-) zorgcentra, ziekenhuizen, sportorganisaties, kerkelijke instellingen, politieke partijen, omroepen, vakbonden en andere non-profitinstellingen.

Informatie voor de pers:

U kunt voor meer informatie over NIF en HelpenHelpen.nl contact opnemen met:
Raymond van Haeften,telefoon: 06 53 888 156 of
Jaap Zeekant, telefoon: 06 53 205 255


04 jun 03 11:36