Ingezonden persbericht

Persbericht

4 juni 2003

Fenestrae levert snelle implementatie en integratie met Microsoft Exchange Server 2003

~ Fenestrae biedt ondersteuning en integratie voor Exchange 2003 klanten ~

Fenestrae, de mobiele en messaging ISV (Independent Software Vendor), heeft bekend gemaakt dat al haar oplossingen vanaf heden ondersteuning bieden voor Microsoft Exchange Server 2003, inclusief haar nieuwste oplossing, Fenestrae Communication Server.

Fenestrae is in het verleden nauw betrokken geweest bij Exchange programma s. Het bedrijf is dan ook continu bezig om samen met het Microsoft Exchange team mobiele- en messagingoplossingen voor Microsoft en Fenestrae klanten te optimaliseren. Het Titanium beta programma vormt hierop geen uitzondering.

Microsoft Exchange Server 2003, de eerste grote release na Exchange 2000, zorgt ervoor dat gebruikers productiever kunnen werken, doordat men ten alle tijden toegang heeft tot bedrijfskritische messaging- en kalenderinformatie. Daarnaast leveren Microsoft Exchange Server 2003 samen met Windows Server 2003 verbeteringen in prestaties, beveiliging, beschikbaarheid, beheersbaarheid en betrouwbaarheid. Hierdoor worden de total cost of ownership aanzienlijk verlaagd.

Fenestrae Communication Server is de laatste toevoeging aan Fenestrae s productlijn. Het is een kant-en-klare oplossing die betrouwbare multi-channel messaging-diensten levert met een hoge capaciteit, zoals SMS, MMS en fax. De oplossing biedt ondersteuning voor XML webservices, door middel van een op Microsoft .NET gebaseerde oplossing. Dit zorgt ervoor dat rendabele plaatsing en snelle integratie met bestaande of nieuwe applicaties mogelijk is. Fenestrae s ondersteuning van Microsoft Exchange 2003 zorgt tevens voor dat de klanten profiteren van een veelzijdig platform dat mensen, applicaties, apparaten, netwerken en Web services met elkaar verbindt.

"Bedrijven kunnen met de Fenestrae Communication Server mobiele-, fax- en telexberichten met iedere back-end applicatie integreren en daardoor hun berichteninfrastructuur consolideren en beter beheren. Dit levert bedrijven meteen kostenbesparingen op. Bovendien wordt met het ondersteunen van Microsoft Exchange 2003 niet alleen de mobiele ervaring van gebruikers verhoogd, maar klanten profiteren ook van een verhoogde productiviteit, betrouwbaarheid en beveiliging", zei Wim de Koning, CEO bij Fenestrae.

"Microsoft is zeer verheugd om samen met Fenestrae de mogelijkheden van het Exchange 2003 platform verder uit te breiden", aldus Chris Baker, group product manager voor Exchange bij Microsoft Corp. "Met Fenestrae Communication Server levert Fenestrae mobiele en messaging oplossingen voor Exchange gebruikers. Deze zijn eenvoudig te implementeren en bovendien zeer rendabel."

(367 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Fenestrae
Fenestrae is opgericht in 1990. Het bedrijf levert enterprise-class softwareoplossingen voor de mobiele en draadloze wereld. Fenestrae s oplossingen bieden werknemers de vrijheid om vanaf iedere locatie toegang te kunnen verkrijgen tot belangrijke bedrijfsinformatie en deze te kunnen beheren - wanneer en waar ze maar willen en met welk apparaat dan ook. Hierdoor zijn Fenestrae s oplossingen grensoverschrijdend op het gebied van tijd, media en zakelijke applicaties.

Met Fenestrae's bewezen mobiele oplossingen kunnen klanten op een veilige manier hun mobiele apparatuur integreren met bedrijfsapplicaties en e-business oplossingen. Wereldwijd mag het bedrijf meer dan 8.000 bedrijven tot haar klantenkring rekenen. Fenestrae is ook een toonaangevende aanbieder van fax server software en software voor integrated messaging.

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Den Haag met kantoren in de Verenigde Staten, Engeland, Duitsland, Spanje en Hong Kong. De belangrijkste producten van het bedrijf, Fenestrae Enterprise Mobility Server (EMS) en Fenestrae Faxination, worden verkocht via een internationaal partnernetwerk dat meer dan 60 landen beslaat. Voor meer informatie kunt u een bezoek brengen aan http://www.fenestrae.com.

Voor verdere persinformatie kunt u contact opnemen met Kim van Bokhoven of Lilian van Tongerlo bij LEWIS, het IT PR bureau. Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: Kimv@lewispr.com, Lilianv@lewispr.com
Website: http://www.lewispr.com

Voor overige informatie kunt u contact opnemen met Jennifer Amejka, marketing manager bij Fenestrae: Tel: +31 (0)70 301 56 01
E-mail: jennifera@Fenestrae.com
Website: http://www.fenestrae.com.

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com