Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 4-06-2003 Persberichten district De Leijgraaf

AUTOGORDELS, Boekel

Dinsdagmiddag tussen 14.00 uur en 17.00 uur is er op de Julianastraat in Boekel gecontroleerd op de draagplicht van de autogordel . Tegen 33 automobilisten is proces-verbaal opgemaakt

AANRIJDING MET LETSEL, Boekel

In de nacht van dinsdag op woensdag is een 24-jarige inwoner van Boekel gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising van de Broeder Hogardstraat met de Logt en de Daniel de Brouwerstraat. De man reed op de fiets komende uit de richting van Handel en gaande richting Boekel. Hij reed zonder verlichting en had wat gedronken. Op de kruising werd hij aangereden door een auto en kwam ten val. De bestuurder van de auto stapte uit en nadat vastgesteld was dat er geen schade aan de fiets was en de fietser te kennen had gegeven dat hij niets mankeerde reed hij verder. Toen de fietser verder reed werd hij toch onwel en heeft hij zelf een ambulance gewaarschuwd. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis en ter observatie opgenomen.

BEDRIJFSINBRAAK, Veghel

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een bedrijf aan de Erpseweg in Veghel. Uit een kantoorruimte zijn twee computers en een geldbedrag van enkele honderden euro`s weggenomen. Uit enkele geparkeerde voertuigen worden drie mobilofooninstallaties vermist.