Politie Midden- en West Brabant

Persberichten District Bergen op Zoom (4/6)

Bergen op Zoom woensdag 04 ni 2003

Diefstal tuinstoelen

DE HEEN: Vrijdagnacht zijn bij een woning aan de Heensedijk vier gietijzeren tuinstoelen met de daarbijbehorende kussens uit de voortuin gestolen.
De eigenaar heeft aangifte gedaan.

Diefstal fiets

HALSTEREN: Dinsdagmiddag tussen 15.15 en 16.00 uur is in de Buurtweg een fiets gestolen. De fiets stond onafgesloten onder de carport van een woning. Een oplettende buurtbewoner heeft de diefstal gezien en kon aan de wijkagent een duidelijk signalement van twee daders opgeven. Na een postactie afgelopen morgen door de wijkagent en de benadeelde zijn de twee daders bekend geworden. De 15-jarige jongens uit Bergen op Zoom en Lepelstraat zullen worden besproken in het jeugdoverleg van justitie, waar zal worden besloten wat de straf zal gaan worden.

Gooien met eieren

BERGEN OP ZOOM: Op de Burgermeester Stulemeijerlaan zijn dinsdagmiddag een 46-jarige en een 44-jarige inwoner van Bergen op Zoom met eieren bekogeld. Twee jonge mannen met een cap over hun hoofd reden in een donker kleurige personenauto vermoedelijk van het merk Opel vlak langs de slachtoffers en gooide eieren naar hen toe. De 46-jarige Bergenaar heeft hierbij zijn hand bezeerd en van allebei de slachtoffers was de kleding besmeurd.

Uitvoer softdrugs

BERGEN OP ZOOM: Dinsdagavond zagen surveillerende politieagenten op de Zuidwestsingel een personenauto met Belgisch kenteken rijden. De automobilist trok door zijn opvallende rijstijl de aandacht van de agenten. De bestuurder is na een stopteken op de Rijksweg A4 staande gehouden. De twee inzittenden gaven hierop 2 zakjes hennep af. De inzittenden, twee mannen van 20 en 17 jaar uit België zijn hierop aangehouden. De softdrugs (51 gram) is in beslag genomen. Na verhoor op het bureau is het tweetal met een dagvaarding heengezonden. Zij moeten binnenkort voor de rechter verschijnen.

Diefstal kentekenplaten

WOENSDRECHT: Een 43 jarige inwoonster van Woensdrecht heeft aangifte gedaan van diefstal van beide kentekenplaten vanaf haar personenauto. De auto stond geparkeerd op de oprit bij haar woning aan Het Groene Woud. De diefstal heeft plaatsgevonden in de nacht van dinsdag op woensdag.

Bron: Henk Snepvangers