Gemeente Alphen aan den Rijn


Burgerjaarverslag 2002

In dit eerste burgerjaarverslag rapporteert de burgemeester over de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening en de kwaliteit van de procedures op het vlak van de burgerparticipatie. De achterliggende bedoeling van het uitbrengen van het verslag is het verbeteren van de relatie gemeentebestuur - burgers.

De gemeente Alphen aan den Rijn tracht de doelen die zij wil bereiken zoveel mogelijk uit te drukken in meetbare prestaties die binnen een bepaalde termijn moeten worden behaald. In lijn hiermee is het burgerjaarverslag gebaseerd op de kaders en de normen die de raad heeft vastgesteld en vervult het zo veel mogelijk een controlfunctie. In deze opzet wordt het mogelijk het ene jaar met het andere te vergelijken.

Het burgerjaarverslag wordt hieronder twee maal aangeboden. Het wordt één keer aangeboden in 6 delen in PDF formaat. Omdat deze documenten vrij groot zijn bieden wij ook een Word-versie aan. In deze versie staat alleen de tekst van het Burgerjaarverslag en zijn er geen fotos toegvoegd. Achter de documenten staat de grootte van het document

Voorwoord en inhoud (785KB)
Samenvatting (169KB)
Participatie (674KB)
Dienstverlening (502KB)
Conclusies en aanbevelingen (178KB) Colofon (178KB)
Burgerjaarverslag Word-versie (140KB)

© Gemeente Alphen aan den Rijn, 04 juni 2003 laatste wijziging