Korps: Limburg-Noord, plaats: Venlo 4-06-2003 Mediaberichten 4 juni / 17:30 (laatste berichten)

Vrouw mishandeld

WEERT Een groepje van vier onbekende mannen heeft in de nacht van maandag op dinsdag tussen half twee en twee uur op de Recollectenstraat een 43-jarige vrouw uit Weert mishandeld. De vrouw liep diverse kneuzingen en krassen op over haar hele lichaam. Zij heeft zich onder doktersbehandeling moeten stellen. Ook werden vernielingen aan haar auto aangericht.

De vrouw liep naar haar geparkeerde auto, toen ze werd nageroepen door een groepje mannen dat op een bank zat aan de Biest. De vrouw reageerde daar niet op en liep door naar haar auto. Toen ze instapte hoorde ze enkele klappen achter op haar auto en direct daarna werd ze uit de auto getrokken en mishandeld. Een van de mannen stapte vervolgens in haar auto en reed er een aantal meters mee weg en plaatste deze dwars over de weg. Direct daarna zijn haar belagers weggerend in de richting van de Oelemarkt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

20 Bekeuringen bij verkeerscontroles

HELDEN Bij verkeerscontroles op het Industrieterrein in Panningen, de Kanaalstraat in Beringe en de Baarskampstraat in Kessel heeft de politie dinsdag twintig automobilisten bekeurd. De controles werden gehouden s ochtends tussen tien en twaalf uur en s middags tussen twee en vijf uur. Bij de controles werden drie politiemensen ingezet. Zeventien automobilisten kregen een verbaal voor het niet dragen van de autogordel. Twee automobilisten voor het niet in orde hebben van de kentekenplaat op de aanhangwagen en één voor het niet kunnen tonen van een geldig rijbewijs.

Meisje gewond bij verkeersongeval

ROERMOND Bij een verkeersongeval op Maalbroek is woensdagmiddag rond half drie een 14-jarig meisje uit Boukoul gewond geraakt. Het ongeval gebeurde toen het meisje op haar fiets Maalbroek overstak vanuit de richting Asenray in de richting Boukoul. Daarbij kwam ze in botsing met een passerende vrachtauto, die werd bestuurd door een 26-jarige inwoner van Nistelrode. Het meisje werd met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Roermond en is daarin ter observatie opgenomen.