Hewlett-Packard

Het delen van foto's en documenten is nog nooit zo eenvoudig geweest

AMSTELVEEN, 4 juni 2003 - HP heeft zijn serie scanners uitgebreid met de HP Scanjet 2400. Deze digitale flatbed scanner is een gebruiksvriendelijke, betaalbare oplossing - ideaal voor thuisgebruikers die voor het eerst een scanner aanschaffen.

Met de twee toetsen op het voorpaneel kan de gebruiker gemakkelijk scannen en kleurkopieën maken met één druk op de knop. De HP Scanjet 2400 wordt aangesloten op de USB poort - compatible met USB 2.0 specificaties - waardoor zowel de installatie als het gebruik snel en eenvoudig zijn.

De HP Scanjet 2400 combineert betaalbaarheid met geweldige kwaliteit. Deze scanner biedt een optische resolutie van 1200 dpi en 48-bit kleuren, en genereert indrukwekkende kleurenscans van fotokwaliteit.

De nieuwe scanner wordt geleverd met HP Photo & Imaging software, waarmee gebruikers hun digitale afbeeldingen en gescande documenten kunnen bewerken, verkleinen of vergroten.

Met de HP Scanjet 2400 kunnen gebruikers 3D-voorwerpen scannen en hun gekoesterde herinneringen omzetten in digitale afbeeldingen en deze vervolgens opslaan en delen. Met de meegeleverde OCR-technologie kunnen documenten worden gedigitaliseerd naar tekstformaat en daarna gemakkelijk worden bewerkt met een tekstverwerkingsprogramma.

De HP Scanjet 2400, met een consumentenadviesprijs van EUR 79,- inclusief BTW, is geschikt voor zowel de pc als de Mac en is beschikbaar vanaf begin juli 2003.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 547 66 66.

Over HP
HP levert wereldwijd relevante technologie van vitaal belang voor werk en privé. Het aanbod van HP omvat IT-infrastructuur, global services, personal computing en access devices en imaging- en printing-oplossingen. De laatste vier kwartalen behaalde HP wereldwijd een omzet van $ 70,4 miljard. Meer informatie over HP is te vinden op http://www.hp.nl .

privacyverklaring het gebruik van deze site betekent dat u instemt met de juridische voorwaarden feedback voor de webmaster ©1994-2002 Hewlett-Packard Company