Politie Zeeland



W-3790-2003 DIEFSTAL FIETSENREK

Tussen vrijdag 12.00 uur en dinsdag 12.00 uur werd op de Rammekensweg bij de ingang van het Ritthemse bos een fietsenrek ter waarde van enkele honderden euro's gestolen.
Het fietsenrek, dat vast stond in de grond, had plaats voor meer dan tien fietsen.


W-3791-2003 AANRIJDING IN MIDDELBURG

Op de kruising Statenlaan / Johan Lesagestraat in Middelburg vond woensdag om 08.40 uur een aanrijding plaats.
Een 80-jarige Middelburgse automobilist kwam uit de Johan Lesagestraat en verleende op bovengenoemde kruising geen voorrang aan een voor hem van links, over het fietspad van de Statenlaan komende, 12-jarige plaatsgenoot op de fiets. De fiets van de jongen werd meegesleurd en de automobilist kwam tenslotte in de Statenlaan tegen een boom tot stilstand. De bestuurder en de fietser werden door het ambulancepersoneel onderzocht maar bleken niet ernstig gewond. De auto raakte beschadigd, de fiets werd geheel vernield.


W-3792-2003 AANRIJDING IN VLISSINGEN

Op het Jaagpad bij Vlissingen vond woensdag om 09.18 uur een aanrijding plaats.
Een 17-jarige inwoonster van Arnemuiden reed op haar bromfiets over het Jaagpad, komende uit de richting van Middelburg. Ter hoogte van de draaibrug bij Oost-sOuburg kwam een 13-jarige Vlissingse fietser via een niet-officieel aangelegd pad over de dijk heen en ging in de richting van Middelburg. Toen de fietser vanaf het pad de rijbaan van het Jaagpad opfietste, liet hij de 17-jarige niet voorgaan; deze probeerde de fietser te ontwijken en kwam daardoor zelf ten val. Bromfiets en fiets hebben elkaar niet geraakt. De vrouw raakte gewond aan haar hand en liep diverse schaafwonden op en werd daarom overgebracht naar het ziekenhuis. Haar bromfiets raakte beschadigd.


W-3793-2003 WINKELDIEFSTAL

Woensdag om 09.30 uur werd in een winkelpand aan de Govert Flincklaan in zijn woonplaats een 54-jarige Vlissingen aangehouden.
Hij had enkele scharnieren een hobbymes gestolen. De goederen werden later aan de eigenaar teruggegeven.


Z-3794-2003 INBRAAK IN HORECAGELEGENHEID

Tussen dinsdag 12.00 en woensdag 11.00 uur werd ingebroken in een horecagelegenheid aan Molenzicht in Terneuzen.
De toegang werd geforceerd en het is nog onbekend wat er precies werd weggenomen.


Z-3795-2003 WINKELDIEFSTAL

In een winkelpand in de Noordstraat in Terneuzen werd woensdag om 14.07 uur een 35-jarige inwoner van die plaats aangehouden wegens diefstal van een broek ter waarde van E32.99.
De man probeerde er vandoor te gaan maar werd tegengehouden door enkele klanten. Ze stootten daarbij tegen stellingkasten die daardoor beschadigd raakten.