Koninklijk Horeca Nederland

Persbericht 4 juni 2003

Hans Langereis herkozen
Gé Kleijweg gekozen als landelijk bestuurder

WOERDEN, 4 juni 2003 - Gé Kleijweg is gekozen als lid van het landelijk bestuur van Koninklijk Horeca Nederland. Hans Langereis is voor een nieuwe termijn herkozen als landelijk bestuurder.

Gé Kleijweg De verkiezingen voor het landelijk bestuur zijn gisteren gehouden tijdens de jaarvergadering van de Ledenraad van Koninklijk Horeca Nederland in Utrecht. Koninklijk Horeca Nederland is dé werkgeversvereniging in de horeca-, toeristische en recreatieve branche met ruim 19.500 aangesloten bedrijven.

De nieuwe bestuurder Gé Kleijweg (44) is directeur/ eigenaar van Kleijweg's Stads-Koffyhuis in Delft. Sinds 1983 is hij mede-eigenaar van Kleijweg's Stads-Koffyhuis, dat op 21 april 1966 voor het eerst de deuren opende. Door de jaren heen zijn diverse prijzen in de wacht gesleept, van de "Gouden Fles" tot meerdere malen "Het lekkerste Broodje van Nederland". Bestuurservaring deed Kleijweg op bij de Stuurgroep Fastfood, de afdeling Delft van Koninklijk Horeca Nederland, de Ondernemers federatie Delft en de Stichting Delftdag. Daarnaast begeleidt hij als trainer van de Stichting Hoger Rendement Horeca andere ondernemers.

Gé Kleijweg is de opvolger van Toon Panken, die na twee termijnen van drie jaar statutair moet aftreden als lid van het landelijk bestuur van Koninklijk Horeca Nederland.

Het herkozen landelijk bestuurslid Hans Langereis (58) is algemeen directeur van het Renaissance Amsterdam Hotel. Hij is sinds 2000 landelijk bestuurder.

Noot voor de redactie -