Politie Zeeland



O-3796-2003 DIEFSTAL UIT AUTO

Woensdag tussen 13.15 en 14.15 uur werd op en parkeerplaats bij de Oosterscheldekering op de N57 een personenauto opengebroken.
Uit de auto werd een tas met daarin persoonlijke papieren en een sleutel gestolen.


W-3797-2003 AANRIJDING IN VLISSINGEN

Op het Vlissingse Baskenburgplein vond woensdag om 14.50 uur een aanrijding plaats.
Een 19-jarige Vlissingse bromfietser reed over het Baskenburgplein, komende uit de richting van de Sloeweg. Doordat hij niet voldoende rechts hield ontstond tussen hem en een hem op dezelfde weg tegemoetkomende 14-jarige plaatsgenote op de fiets een aanrijding. Beide betrokkenen liepen snij- en schaafwonden op, de fiets raakte beschadigd.


W-3798-2003 WEGWERKZAAMHEDEN

Woensdag in de ochtend en begin van de middag werden in de Laan der Verenigde Naties in Middelburg de bermen gemaaid vanaf de rotonde Europalaan tot aan de Koudekerkseweg.
Ondanks diverse attentieborden en tevens een snelheidsbeperking tot 30 km/h, werd er weinig rekening gehouden met de wegwerkzaamheden en bleek dat 60% van de automobilisten de "normale" snelheid van 50 km/h bleef rijden. Twee automobilisten gingen daar zelfs boven en reden resp. 80 en 74 km/h. Een bestuurder haalde in over de doorgetrokken streep.

Z-3799-2003 ANRIJDING IN ARDENBURG
Op het fietspad bij Aardenburg vond woensdag om 14.22 en aanrijding plaats.
Een 75-jarige fietser uit Maldegem (B) reed over het fietspad in de richting van Aardenburg. Vlak voor Draaibrug kwam een 16-jarige fietser het fietspad oprijden vanuit en straatje net achter de bossages. Hij kon de 75-jarige niet meer ontwijken en deze kwam ten van tijdens de aanrijding. Hij werd onderzocht door het ambulancepersoneel wegens heupklachten. Zijn fiets raakte beschadigd.

W-3800-2003 HENNEPKWEKERIJEN ONTMANTELD
In twee schuren, behorende bij woningen in Vlissingen werden woensdagochtend twee hennepkwekerijen ontmanteld.
In totaal werden 417 planten aangetroffen. Deze planten en alle apparatuur werden in beslag genomen. In verband hiermee werden drie Vlissingers aangehouden. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

O-3801-2003 AANRIJDING IN 'S-HEER ABTSKERKE
Op de kruising Kloetingseweg / Goesestraatweg in 's-Heer Abtskerke vond woensdag om 17.28 uur een aanrijding plaats.
Een 18-jarige automobilist uit Kapelle reed over de Kloetingseweg, komende uit de richting van 's-Heer Abtskerke. Hij verleende op de kruising gen voorrang aan een voor hem van rechts ko- mende 35-jarige bestuurder uit 's-Gravenpolder. Bij de aanrijding raakten beide voertuigen beschadigd.