HOFFSTEE HOLDING BV

Nooit meer iets vergeten als u op vakantie gaat

Enikneemmee.nl
Postbus 10
3255 ZG Oude-Tonge
fax. 0187 - 486 981
email:aan@enikneemmee.nl
internet: www.enikneemmee.nl

PERSBERICHT
4 juli 2003
Nooit meer iets vergeten als u op vakantie gaat

Meer dan eens ontdekt u tijdens uw reis of op plaats van uw bestemming dat u iets bent vergeten.
Dat hoeft nu niet meer. Met enikneemmee.nl maakt u in een handomdraai een complete lijst met uw vakantie spullen.

U herkent het vast wel. Gestresste vakantiegangers die onder enorme druk de kofferbak van de auto aan het volproppen waren. Veelal keerde de rust terug als de auto was gestart en de familie was uitgezwaaid. De rust tijdens reis kon nog wel eens een wending krijgen als honderden kilometers verder één van de ouders ontdekte dat de haringen van de tent of het campingbedje vergeten waren. Het kan ook anders....

Twee vrienden bedachten dat dit in een digitaal tijdperk niet meer nodig was, en zij maakten: 'enikneemmee.nl'. U kunt op www.enikneemmee.nl kosteloos een digitaal en flexibel formulier invullen en zo uw eigen lijst samenstellen. De lijst is voor iedere vakantie geschikt en, door de bezoeker van de site, aan te passen met ontbrekende zaken.

Dat het een handige manier is om niets te vergeten, blijkt uit het aantal hits. Ondertussen heeft 'enikneemmee.nl' duizenden bezoekers. Veel van de gasten laten suggesties achter die snel aan de site worden toegevoegd. Zo groeit de inhoud op site en de belangstelling voor 'enikneemmee.nl' met de dag.


- EINDE -