Unidek



* Mr. E.P. Heiden nieuwe commissaris

---

Gemert, 4 juni 2003

Mr. E.P. Heiden nieuwe commissaris

De Raad van Commissarissen van Unidek heeft een nieuw lid: mr. Ernst Paul Heiden (64). Hij volgt mr. Paul Kager op, wiens zittingsperiode op 1 juni jl. afliep. De heer Heiden is benoemd per 28 april 2003. Overigens blijft de heer Kager deel uitmaken van de Raad van Commissarissen tot de huidige reorganisatie is afgerond.

Ernst Paul Heiden werd op 21 februari 1939 geboren in Groningen. Hij studeerde rechten aan de rijksuniversiteit aldaar. Van 1965 tot 1975 werkte de heer Heiden als bedrijfsjurist bij Philips Electronics in Eindhoven. Van 1975 tot zijn pensionering, in 2000, was hij concerndirecteur juridische zaken bij DSM in Heerlen.

Momenteel vervult de heer Heiden, die woont in Klimmen (in het zuiden van Limburg), diverse bestuursfuncties. Zo is hij bestuurslid van de Stichting Administratiekantoor Grontmij (advies- en ingenieursbureau), lid van de Advisory Board E-law Forum Inc. Washington (juridische diensten via internet) en bestuursvoorzitter van Carmeuse North America (wereldleider op het gebied van de productie en verkoop van kalk).

De Raad van Commissarissen van Unidek telt nu tijdelijk zes leden. Naast de twee genoemde heren zijn dat drs. Ed Nijpels, Cor Baan, drs. Jan van Dongen RA en ir. Fred Maas. De heer Baan, die onlangs een hartoperatie onderging, hervat zijn werkzaamheden per 1 juli a.s.