Gemeente Zoetermeer

Opening nieuwe wijkpost Rokkeveen, donderdagmiddag 5 juni a.s.

Donderdagmiddag 5 juni a.s. wordt de nieuwe locatie van de wijkpost Rokkeveen aan de Nathaliegang 241 officieel in gebruik genomen. Op een steenworp afstand van het oude onderkomen wordt het wijkteam Rokkeveen gehuisvest in de voormalige politiepost Rokkeveen.

Samenwerking
Deze nieuwe wijkpost versterkt, in samenwerking met de wijkbewoners, de gezamenlijke aanpak voor een veilige woon- en leefomgeving. Daartoe heeft het wijkteam Rokkeveen, bestaande uit medewerkers van de woningbouwverenigingen, BOVOS, politie en gemeente, een gezamenlijke basis in de wijk gekregen. Vaste wijkgebonden medewerkers van de gemeente en de politie zijn nu onder één dak gehuisvest. Vanaf 5 juni is de informatiefolder wijkpost Rokkeveen hier verkrijgbaar. Deze bevat o.a. informatie over wat er nu wel of niet direct door de wijkpost kan worden afgehandeld en natuurlijk de openingstijden voor het spreekuur van het wijkteam.

Burgemeester L. van Leeuwen en hoofdcommissaris van politie Haaglanden J. Wiarda zullen, in aanwezigheid van wethouder wijkbeheer F.W. van Gils en commissaris C.T. Verzaal, om 14.00 uur de opening van de wijkpost Rokkeveen verrichten.
Na de officiële openingshandeling kunnen belangstellenden een kijkje nemen in de nieuwe wijkpost!

Laatste wijziging: 22-05-2003