PERSBERICHT - 2003-05-28

Uitnodiging presentatie Verhalenboek Land van Ooit

Het Land van Ooit bestaat 15 jaar, een goede reden voor het uitbrengen van een feestelijk Ooits verhalen- en voorleesboek. Uitgeverij Leopold uit Amsterdam had dezelfde gedachte en ging met dit idee aan de slag.

uit Het Land van Ooit, geschreven door zes bekende kinderboekenschrijvers en prachtig fullcolour geïllustreerd door twee gerenommeerde illustratoren, met een voorwoord van Monique van de Ven, is het sprekende resultaat geworden!

De Gouverneur van Het Land van Ooit nodigt u uit op donderdag 5 juni Anna Domino 15(= 2003) om 12.00 uur in de Blauwe Tuin van het Roze Kasteel van Ooit voor de trotse lancering van het verhalenboek Kinderen de baas! Verhalen uit Het Land van Ooit.

Het allereerste exemplaar van dit sfeervolle verhalen- en voorleesboek zal de beeldschone Snip Snap Lieve, Freule van de Rode Loper stijlvol overhandigen aan de bekende Nederlandse kindervriend Jochem van Gelder. Deze bijzondere Anderlandse Jonkheer gaat tevens de eerste Voorleesvoorstelling in Het Land van Ooit Anna Domino 15 verzorgen, waarbij hij uiteraard één verhaal uit dit nieuwe, tot de verbeelding sprekende boek aan u zal voorlezen.

En van een goed verhaal krijgt men honger! Honger naar meer boeiende verhalen én lekkere trek in Overheerlijk Belegde Ooitse Luxe Broodjes. Beide ingrediënten zullen voor u tijdens deze Hoogstimportante Ooitse Gebeurtenis overvloedig aanwezig zijn!

Wilt u alstublieft bijgevoegd antwoordformulier ingevuld terugfaxen? Bij aanmelding ontvangt u een routebeschrijving naar het Roze Kasteel van Ooit via de achteringang.

Tot Ooit!

Aan de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Judith van Loon
Staatssecretaris van Buitenlandse Zaken
Het Land van Ooit
Telefoon: 0416 3 77 77 5
Fax: 0416 3 77 77 3.
E-mail: j.v.loon@ooit.nl


------------------------

ANTWOORDFORMULIER

Persinstantie:

Naam:

E-mailadres :

Telefoonnummer:

Faxnummer:

komt op donderdag 5 juni om 12.00 uur naar de stijlvolle lancering van het nieuwe feestelijke Ooitse verhalenboek genaamd Kinderen de baas!, Verhalen uit Het Land van Ooit.

Gaarne onderstaande vraag invullen:
Ik kom met .. personen naar deze Hoogstimportante en Feestelijke Ooitse Presentatie.

Gelieve dit antwoordformulier terug te faxen naar: Faxnummer 0416 3 77 77 3