Gemeente Eindhoven

Persbericht: 28 mei 2003, no. 96

Wegwerkzaamheden Floraplein en Heezerweg

In de avond en nacht van 5 op 6 juni 2003 wordt ter hoogte van het Floraplein en de Heezerweg aan het wegdek gewerkt. Het Floraplein wordt afgesloten voor alle verkeer. De Heezerweg wordt vanaf de Ring tot en met de Korianderstraat afgesloten.

De werkzaamheden aan de Heezerweg bestaan uit het frezen en inlagen van het wegdek om de afwatering van de rijbaan te bevorderen. Er wordt gewerkt tussen de Piuslaan en de Korianderstraat. De werkzaamheden beginnen om 19.30 uur en duren tot 06.00 uur. Parkeren langs de rijbaan is dan niet mogelijk. Auto's die blijven staan, worden weggesleept. Bewoners worden middels een bewonersbrief op de hoogte gesteld.

Op het Floraplein wordt het asfalt waar nodig gerepareerd. Gelijktijdig wordt het riool geïnspecteerd. Het gehele verkeersplein wordt tussen donderdag 21.00 uur en vrijdagochtend 06.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Verkeer vanuit Maastricht en Venlo met als bestemming het centrum van Eindhoven wordt via het knooppunt Leenderheide naar de Aalsterweg omgeleid. Verkeer vanuit Eindhoven wordt via de Ring en de Aalsterweg naar de A67 geleid.

© 2003 Gemeente Eindhoven