Koninklijke BAM Groep nv

Persberichten
2 juni 2003
Start bouw woningbouwproject t Domein in Houten

Houten, 2 juni 2003 Wethouder R. Lubberdink van de gemeente Houten zal op donderdag 5 juni 2003 met behulp van een kraan de liftput inhijsen ter gelegenheid van de officiële start van de bouw van het appartementencomplex t Domein. Dit woningbouwproject is door BAM Vastgoed ontwikkeld op basis van het gedachtegoed van futuroloog Rudolf Das. De heuvelwoning is het resultaat van de inspiratie en bevlogenheid van twee vooruitstrevende ontwerpers, Rudolf Das en Max van Huut. Zij ontwierpen dertig ruime appartementen, gestapeld als een piramide, met terrastuin en optimale privacy.

Dit unieke woonconcept biedt een oplossing voor de toenemende vraag naar meer woonruimte om te wonen in een land waar de beschikbare ruimte steeds beperkter wordt.
t Domein, het eerste heuvelgebouw in Nederland, telt dertig appartementen in woonoppervlak variërend van 120 tot 205 m2 en met een terrastuin tussen de 30 en 60 m2. De trapsgewijze gestapelde woningen, die als een schil rondom een grote binnenruimte liggen, zorgen voor een optimaal ruimtegebruik.

De appartementen zullen naar verwachting in het laatste kwartaal van 2004 worden opgeleverd. De uitvoering van het project is in handen van BAM Woningbouw.

BAM Vastgoed, een werkmaatschappijl van Koninklijke BAM Groep nv, is een nieuwe onderneming waarin HBG Vastgoed en BAM NBM Vastgoed hun krachten hebben gebundeld.

terug