Ingezonden persbericht

Bernheze 9 juni 03

Tweede Bernhezer Business Gala was weer gul en zeer geslaagd

2 ondernemersprijzen en 2 goede doelen

Donderdag 5 juni werd het tweede Bernhezer Business Gala gehouden door de Lions Club Bernheze. Het was een gala waarbij gul werd gegeven aan twee goede doelen en prijzen voor beste ondernemers. Het Bernheze bedrijfsleven toog massaal en in stijl naar Loosbroek voor dit tweede gala. De kaarten waren binnen 3 weken uitverkocht waardoor 450 gasten zich uitstekend met hun relaties konden vermaken. La Donna, cabaret de Helft, Edsilia Rombley en de Daylight Superband waren de artiesten van dit schitterende gala.

Ondernemersprijzen
Er waren 6 genomineerden voor de twee categorieën. Drie voor de Jonge ondernemer van het jaar en drie voor de Ondernemer van het jaar. Bij de Jonge ondernemer waren genomineerd; Kling Brandbeveiliging, Opdidact en Account Bernheze. De jury koos als Jonge ondernemer voor Opdidact uit Heesch, het bedrijf van Henk van de Water. Bij de Ondernemer waren genomineerd; Champignonkweker Hoes, Van Lieshout Groep en Van Tilburg mode en sport. De jury koos voor deze prestigieuze prijs voor Van Tilburg mode en sport uit Nistelrode, het bedrijf van Peter van Tilburg.

7000 euro voor goede doelen
Gul werd ook gegeven aan niet één maar twéé goede doelen. 2000 euro werd geschonken aan de verstandelijk gehandicapte voetbalsters Debbi Kuysters en Maartje van Deurzen uit Heesch, als bijdrage in de kosten voor hun deelname aan de Special Olympics eind juni in Ierland. Maar liefst 5000 euro werd geschonken aan Pater Toon van Kessel, voor het Lundazi project van de aidsweeskinderen in Zambia. Hierdoor zijn vele aidsweeskinderen verzekerd van de broodnodige scholing waardoor hun toekomstkansen enorm toenemen.

De organisatie kijkt met trots terug op een enorm geslaagd gala en dankt het Bernheze Bedrijfsleven voor hun steun en vertrouwen. Het derde gala lijkt vanzelfsprekend te worden.

Voor de redactie

Aantal woorden 283

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Henry van Boxmeer, Communicatie en PR van Lions Club Bernheze. Tel.: 06-53221249


---- --