Wageningen Universiteit

Persuitnodiging Wageningen UR: Rapport Toekomst Pluimveehouderij

Rapport Werkgroep Toekomst Pluimveehouderij

Wageningen UR schetst toekomstmogelijkheden pluimveehouderij

Op donderdag 5 juni presenteert de Werkgroep Toekomst Pluimveehouderij van Wageningen Universiteit en Researchcentrum haar rapport Bouwstenen voor beleid. In het rapport geeft de werkgroep een inventarisatie van de kennis en dilemma's in de relatie tussen de pluimveehouderij, consumenten en besmettelijke dierziekten, zoals de vogelpest. In het rapport worden aanbevelingen gedaan tot maatregelen en verbeteringen. De perspresentatie vindt plaats in Nieuwspoort, Den Haag en begint om 10.00 uur.

Mediavertegenwoordigers zijn hierbij van harte welkom.

Het rapport Bouwstenen voor beleid geeft een samengevat beeld van de kennis bij Wageningen UR op het gebied van de pluimveehouderij en besmettelijke dierziekten waarvoor internationale afspraken gelden. In het rapport komen de samenstellers met aanbevelingen en maatregelen voor de korte en lange termijn.

Mediavertegenwoordigers wordt verzocht zich vooraf aan te melden bij Jac Niessen, Wageningen UR, tel. 0317 485003, fax 0317 484884, e-mail jac.niessen@wur.nl. Adres Perscentrum Nieuwspoort, Lange Poten 10, 2511 CL Den Haag.