Ingezonden persbericht

Presentatie ConsumentenTrends 2003

Graag herinneren wij u aan de presentatie van ConsumentenTrends 2003 op donderdag 5 juni. ConsumentenTrends 2003 is een nationaal consumentenonderzoek van CBL en het Erasmus Food Management Instituut naar de wensen en eisen die de consument stelt aan zijn supermarkt. Bijvoorbeeld aan het assortiment, de ergernissen top 10, hoe belangrijk is de prijs voor de consument...

Onder leiding van Sven Kockelmann discussiëren Harry Bruijniks, Jaap Lagerweij, Abel Slippens en Cees Zwanenburg over de resultaten. Zij zullen ook praten over de omzetontwikkelingen in de branche, food service (buitenshuismarkt) en retail, familiebedrijf en beursgenoteerde onderneming en hun wensenlijstje voor het nieuwe Kabinet.

Aansluitend presenteert Klaas van den Doel het CBL-jaarverslag. Hij zal spreken over de omzetverwachtingen, de toegenomen prijsgevoeligheid, het schrappen van overbodige regelgeving bijvoorbeeld laad- en lostijden, geluidseisen, maar ook de verkoop van zelfzorggeneesmiddelen en medicijnen door supermarkten, het uitblijven van de aanpak van winkelcriminaliteit en het monopolie van Interpay (pinnen en chippen).

U bent van harte welkom op 5 juni vanaf 15.00 uur in het Kurhaus. Voor interviewverzoeken kunt u contact opnemen met ondergetekende of Sija de Jong van het CBL via 070-3376200.

Met vriendelijke groet,
Miranda M.G. Boer
Hoofd PR en Voorlichting CBL

070-3376200
06-51502772