Gemeente Borsele

Borsele start tennisproject voor 50-plussers

Heinkenszand, 2 juni 2003

Op donderdag 5 juni aanstaande gaat het project Senior Plus Tennis van start. Dit project is bedoeld om 50-plussers uit de gemeente Borsele te stimuleren (weer) te gaan tennissen. Vanaf 9.30 tot ongeveer 13.00 uur kunnen staan de banen van tennisvereniging `s-Heer Abtskerke, gelegen aan de van de Plasschestraat 41, kosteloos voor deze doelgroep ter beschikking.

Het project is opgezet in het kader van het breedtesportproject Borsele Beweegt. Dit project stimuleert onder andere 50-plussers om op leuke en gezellige manier deel te nemen aan sportieve activiteiten. Naast de gemeente Borsele is ook het GOTIB (Gemeenschappelijk Overleg Tennisverenigingen in Borsele) nauw bij het project betrokken.

De 50-plussers kunnen tien weken lang elke donderdagochtend (tot en met 7 augustus) tennissen. Wanneer er meer dan voldoende interesse blijkt te zijn om een balletje te slaan, dan kan besloten worden om ook op andere locaties in de gemeente Borsele het Senior Plus Tennis te laten plaatsvinden.

Vooraf opgeven is niet noodzakelijk. Echter, bij regen wordt er niet getennist. Bij twijfel kan contact opgenomen worden met de kantine van T.V. `s-Heer Abtskerke. Deze kantine is op de betreffende donderdagen vanaf 9.00 uur te bereiken op telefoonnummer (0113) 312343. Persbericht