Gemeente Smallingerland

Wijkspreekuur De Venen
5 juni 2003

Wijkraad "de Venen".

Wijkspreekuur
op donderdag 5 juni 2003 van 19.00 tot 19.45 uur " in obs "de Barte" aan de Slag. Het spreekuur is voor bewoners die vragen, reacties of opmerkingen hebben over verschillende wijkzaken. Veel bewoners weten inmiddels de weg naar het spreekuur te vinden en ervaren, net als wij, dat een probleem oplossen samen beter gaat dan alleen.

Direct aansluitend is er een wijkraadvergadering die om 20.00 uur begint.

Op de agenda staan de volgende punten ter bespreking: beheer van het nieuwe wijkcentrum, overleg met andere wijkraden en de structuur en organisatie van onze wijkraad. Bij het laatste zal ook de directe vertegenwoordiging van bewoners naar de wijkraad aan de orde komen. Indien u suggesties of ideeën heb dan willen we deze graag tijdens het spreekuur horen.

Momenteel draait wijkraad "de Venen" nu al weer een aantal jaren in vrijwel dezelfde samenstelling. Veel ervaring is opgedaan en deze willen we graag over brengen op nieuwe leden. Wij willen dan ook een oproep aan bewoners doen zich aan te melden als lid van de wijkraad. Als u meer wilt weten over bv tijdsinvestering of aantal vergaderingen per jaar neem dan gerust contact op met de secretaris.

Voor informatie: tel 520526 of 543069.