Productschap Wijn

Nieuws


Uitnodiging Proeverij Chileense wijnen

U I T N O D I G I N G
Proeverij Chileense wijnen - 5 juni Amsterdam

Op donderdag 5 juni organiseert Anneke TOT-PR in opdracht van ProChile een grote proeverij van Chileense wijnen. De Chileense wijnproducenten zijn op een tournee door Europa en een vijftiental van hen willen graag hun huidige assortiment presenteren aan importeurs, distributeurs, slijters, wijnhandelaren, sommeliers, restaurateurs en pers in Nederland. Een aantal van deze producenten is op zoek naar een importeur.

Een typisch lokale druivensoort in Chili is de Carmenère. Eigenlijk bij toeval is deze druif een aantal jaren geleden weer ontdekt en nu wordt deze door menig wijnproducent gezien als dé troef van Chili. Een originele Chileense druif, die prettig drinkbare wijnen levert van hoge kwaliteit. Een interessante wijn om kennis mee te maken tijdens de proeverij van Chileense wijnen.

De proeverij vindt plaats op:

Donderdag 5 juni 2003
Het Rosarium, Europaboulevard Amstelpark 1, Amsterdam Van 14.00 uur - 19.00 uur

U kunt zich aanmelden door uw gegevens e-mailen naar info@totpr.nl.

De lijst met deelnemende Chileense producenten staat op de website www.totpr.nl in de rubriek Evenementen onder Actualiteiten.

Kijk voor meer informatie over Chileense wijnen op: www.echile.nl

Routebeschrijving:
Vanaf Den Haag (A4) en Utrecht (A2)
A10, ringweg Amsterdam. Afslag Amsterdam/RAI (S109). Onder aan de afslag linksaf richting Amstelveen (=Europaboulevard). Doorrijden tot aan het Shell-station en vóór het benzinestation linksaf en direct aan de rechterkant parkeren op het parkeerterrein van het Amstelpark.

Met het openbaar vervoer:
Op het NS Station RAI stoppen o.a.
Sneltram 51, 50 en tram 4 (alle vanaf Amsterdam CS) Vanaf station RAI, loopt u binnen 7 minuten naar het Rosarium. U loopt vanuit het station rechts de Europaboulevard op, en ziet aan uw linkerkant het Amstelpark liggen waar het Rosarium zich bevindt.



Copyright © 1996-2003 Productschap Wijn / Wijninformatiecentrum