Waterschap Vallei & Eem

Stembiljet waterschap moet Op 12 juni binnen zijn

De waterschapsverkiezingen van Vallei & Eem zijn in volle gang. Alle stemgerechtigden hebben ondertussen in het waterschapsgebied hun stempakket ontvangen. Veel kiezers hebben hun favoriete kandidaat al gekozen en het stembiljet teruggestuurd. Wie dat nog niet heeft gedaan, kan tot 12 juni zijn stem uitbrengen.Want water is uw stem waard.

Op 12 juni om 12 uur sluiten de stembussen. Tot die tijd kunt u het stembiljet nog in de stembus deponeren die op het Waterschapshuis staan, Fokkerstraat 16 in Leusden. Wie het stembiljet met de retourenvelop een dezer dagen op de post doet, dient dus rekening te houden met één tot twee dagen bezorgingstijd. Het zou jammer zijn als daardoor stemmen verloren gingen!

Bij de waterschapsverkiezingen gaat het om het kiezen van de algemeen bestuursleden. Het waterschap zorgt voor veilige dijken, de juiste waterstanden en voor schoon water in sloten, beken, en kanalen.

Op donderdagavond 12 juni wordt de uitslag van de verkiezingen bekendgemaakt in de Eenhoorn in Amersfoort. Dan is duidelijk welke dertig kandidaten voor de komende vier jaar zitting nemen in het nieuwe bestuur van Waterschap Vallei & Eem. De avond begint om 19.30 uur en is openbaar. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij het waterschap, telefoon (033) 4346353, of e-mail: adebruijn@wve.nl

Voor informatie: www.waterschapsverkiezingen.nl of de gratis verkiezingstelefoon 0800 9988776.

Persbericht d.d. 4-6-2003 ( 2003/17 )

Actuele informatie over besluiten en werkzaamheden van het waterschap brengen we o.a. in de vorm van persberichten naar buiten. Voor meer informatie kunt u bellen met onze persvoorlichters op telefoonnummer 033 - 43 46 329 (of 328).