CDG


CDG Europe bv en Azlan Training bv sluiten samenwerkingsovereenkomst

Zoetermeer, 5 juni 2003

CDG Europe bv en Azlan Training bv gaan samenwerken op het gebied van Citrix trainingen. De samenwerking biedt CDG Europe bv de mogelijkheid haar trainingsmarkt te verbreden en Citrix trainingen op meerdere locaties in het land aan te bieden. Voor Azlan betekent de samenwerking een uitbreiding van het bestaande trainingsaanbod, waardoor een completer curriculum kan worden aangeboden aan huidige en potentiële klanten.

De samenwerking zal worden gelanceerd met een aantal technische workshops, waarin Microsoft Windows Server 2003 Terminal Services & Citrix Metaframe XP Presentation Server centraal staan. Data en overige informatie zullen op een later tijdstip bekend worden gemaakt op www.azlan.nl/training en www.cdg.nl .

Peter Hoekstra, Directeur CDG Europe bv: We zijn zeer verheugd over deze samenwerking waarbij kwaliteit en professionaliteit centraal staan. Het biedt CDG en Azlan een onderscheidend vermogen in aanbod, schaalbaarheid en flexibiliteit van trainingen.

Als Full Service Learning Partner is de strategie van Azlan Training er onder andere op gericht om het training curriculum en aanverwante services verder uit te breiden. De partnerovereenkomst met CDG past uitstekend in die strategie. Frans Kevenaar, General Manager van Azlan Training, zegt: Door de samenwerking met CDG zijn wij in staat ons curriculum verder uit te breiden. Wij zien veel potentie in de Citrix markt en denken daar met deze samenwerking op in te spelen. Doordat we met een betrouwbare en ervaren partner in zee gaan maken we een vliegende start.

Over CDG
CDG Europe bv is specialist op het gebied van Server Based Computing en Applicatie Beschikbaarheid. Het Education Centre van CDG richt zich dan ook met name op producttrainingen die invulling kunnen geven aan dit concept, zoals: Citrix, Powerfuse, Softricity, ChipPC en Expand. Als Citrix Authorized Learning Center is CDG reeds drie keer onderscheiden als CALC of the Quarter, een prijs die wordt toegekend aan het meest productieve opleidingscentrum in de EMEA regio.

Over Azlan Training
Azlan Training behoort tot Azlan Group Ltd., onderdeel van Tech Data Corporation (Nasdaq/NMS: TECD). Sinds 1984 heeft Azlan verregaande expertise opgebouwd in het geven van ICT gerelateerde training. Als Full Service Learning Partner biedt Azlan Training een breed curriculum in open inschrijvingen en uitgebreide maatwerk mogelijkheden. Daardoor kan voor iedere opleidingsvraag de beste oplossing worden samengesteld.

Met 180 lokalen verdeeld over 31 locaties in 15 landen en met circa 220 gekwalificeerde trainers in dienst, is Azlan niet alleen een belangrijke speler in de Europese markt voor ICT opleidingen, maar tevens in staat om van lokaal tot internationaal niveau op te treden als volwaardige opleidingspartner.