Regiopolitie Noord- en Oost Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Noordwest-Veluwe

Nadere informatie: Politievoorlichter Bert Top


Datum: 05 juni 2003

P E R S B E R I C H T



POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


05 juni 2003










Epe- onder invloed

Een 38-jarige man uit Epe werd op woensdagavond 4 juni op de Quickbornlaan met zijn auto staande gehouden voor een blaasproef. Resulaat: 0.5 promille. De man werd meegenomen naar het bureau.
Een proces-verbaal werd opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 1 uur.


Vaassen- illegaal afval storten

In de nacht van 4 op 5 juni kwam er een melding binnen dat iemand illegaal afval aan het storten was op het terrein van de Katholieke kerk aan de Deventerstraat. Ter plaatse werd een 64-jarige man aangetroffen die puin vanuit zijn aanhangwagen aan het scheppen was. De man krijgt een bekeuring thuisgestuur.


Wezep-snelkraak

In de nacht van 4 op 5 juni omstreeks 02.35 uur is er een snelkraak gepleegd bij een winkel aan het Meidoornplein in Wezep. De gehele pui aan de kant van het marktplein was er uitgereden. Vanuit de winkel was een kluis met daarin een geldbedrag weggenomen. De politie verzoekt getuigen die iets van het voorval hebben gezien, contact op te nemen met de politie Oldebroek, tel 0900-8844

Ermelo- Diefstal uit auto
Een 26- jarige man uit Nunspeet deed woensdagmiddag 4 juni aangifte van diefstal uit een personenauto. Deze stond geparkeerd aan de Staverdenseweg in Ermelo. De daders hadden een portier geforceerd en vervolgens hebben ze een tas met inhoud uit de auto weggenomen.
Het totale schadebedrag is onbekend.




Ermelo- Diefstal uit winkel

In de nacht van 4 op 5 juni heeft er een ramkraak plaatsgevonden bij een fotozaak aan de Stationsstraat in Ermelo. De ruit was door een auto aan diggelen gereden. Wat er uit de winkel is weggenomen is nog niet bekend ook het totale schadebedrag is onbekend. Getuigen die iets van dit voorval gezien hebben wordt gevraagd zich te melden bij de politie van Ermelo. Tel: 0900 8844






038-375 10 50 ---- --