Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

05-06-2003
Vaststelling bestemmingsplan Kampeerhoeve De Goudberg te Strijbeek

Burgemeester en wethouders van Alphen-Chaam maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 26 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend dat in de periode van 16 juni 2003 tot en met 14 juli 2003 het vastgestelde bestemmingsplan "Kampeerhoeve De Goudberg" ter inzage ligt. Het plangebied is gelegen aan de Goudbergseweg 13 te Strijbeek. Het plan biedt de mogelijkheid tot het houden van een kampeerterrein voor ten hoogste 18 jaarstandplaatsen en 15 kortkampeerplaatsen alsmede tot het houden van een groepsaccommodatie voor ten hoogste 50 personen. Het vastgestelde bestemmingsplan is gewijzigd ten opzichte van het ontwerp bestemmingsplan. De wijziging richt zich in hoofdzaak tot een beperking van het oppervlak van het kampeerterrein.

Gedurende de openingstijden ligt voornoemd bestemmingsplan voor iedereen ter inzage in het gemeentekantoor te Alphen bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Deze afdeling is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 12:30. De stukken kunnen op verzoek ook buiten werktijden worden ingezien tijdens tenminste drie aaneengesloten uren per week . Daarvoor moet u van tevoren een afspraak maken (tel. 013-5086666).

Tijdens de periode waarin het bestemmingsplan ter inzage ligt, kunnen schriftelijk bedenkingen ingediend worden door:

§ diegenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan;
§ belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan tijdig bij de gemeenteraad kenbaar te maken;
§ iedereen die bedenkingen heeft tegen de wijzigingen die door de gemeenteraad ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn aangebracht.

De bedenkingen moeten binnen bovengenoemde termijn schriftelijk worden ingebracht bij Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant, Postbus 90151, 5200 MC, 's-Hertogenbosch.