Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 5-06-2003 Persbericht district Land van Cuijk

BESTUURDER ONDER INVLOED RIJDT TEGEN BUSHOKJE, Wanroij

Een 49-jarige Eindhovense vrachtwagenchauffeur is woensdagmiddag met zijn vrachtwagen tegen een bushokje op de Millseweg in Wanroij gereden. Controle wees uit dat de man viermaal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd had. Zijn rijbewijs is ingevorderd en proces-verbaal wordt opgemaakt. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

TAXICHAUFFEUR BEROOFD VAN TAXI, Rijkevoort

Een 56-jarige taxichauffeur uit Deurne is woensdagnacht beroofd van zijn taxi op de A73 ter hoogte van Rijkevoort. De chauffeur had een klant opgehaald vanuit Asten. De klant gaf aan naar Venray te willen. Eenmaal daar aangekomen, bleek hij geen geld te hebben. Daarop vroeg hij of de taxichauffeur naar Nijmegen wilde rijden. Op de A73 ter hoogte van Rijkevoort moest de chauffeur van de klant stoppen. Hij kreeg enkele flinke klappen op zijn hoofd en werd door de klant bedreigd. Daarop stapte de chauffeur uit de taxi en de man ging er met de auto vandoor in de richting van Gennep/Goch. De politie stelt een onderzoek in.

AANGEHOUDEN MAN HEEFT NOG BOETES OPENSTAAN, Boxmeer

De politie heeft donderdagochtend een 36-jarige inwoner van Boxmeer aangehouden in het politiebureau. De man weigerde ondanks meerdere vorderingen de hal van het bureau te verlaten. Controle wees uit dat hij nog een tweetal boetes van in totaal EUR 900 open had staan. Hij is ingesloten.