Politie Midden- en West Brabant

Persberichten district Oosterhout (5/6)

Oosterhout, donderdag 5 juni 2003

Inbreker aangehouden
WERKENDAM: In de nacht van 4 op 5 juni hield de politie omstreeks 05.15 uur een 35-jarige inwoner van Woudrichem aan. De man wordt verdacht van inbraak in Fort Altena. De dader heeft toegang verkregen tot het terrein door het hekwerk te vernielen. Op het terrein werden diverse ruimtes opengebroken. De man is in verzekering gesteld.

Dronken achter het stuur
SPRANG-CAPELLE: De politie hield op 4 juni omstreeks 20.30 uur op de Bevrijdingsweg een automobilist aan. De 48-jarige inwoner van Kaatsheuvel bleek een personenauto te besturen terwijl hij teveel alcohol genuttigd had. In het bureau blies hij 1070 ug/l. De bestuurder is zijn rijbewijs voorlopig kwijt en zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Aanrijding met dronken bestuurder
WASPIK: Op de A59 ter hoogte van Waspik raakte op 4 juni omstreeks 19.30 uur een personenauto van de weg en belandde in de sloot. De bestuurder (34-jarige man uit Breda) en de inzittende (21-jarige vrouw uit Breda) raakten licht gewond en konden na behandeling in het Twee Steden Ziekenhuis in Tilburg naar huis. Het ongeval zou zijn veroorzaakt door het slingerende rijgedrag van een andere bestuurder. De betreffende man van 32-jaar uit Uden bleek bij controle te veel gedronken te hebben. Zijn rijbewijs is ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Insluiping hotelkamer(s)
OOSTERHOUT: In drie hotelkamers van een hotel aan de Beneluxweg is in de nacht van 4 op 5 juni ingebroken. Uit de kamers, waarin op dat moment mensen lagen te slapen, werden diverse persoonlijke bezittingen weggenomen. In verband met de warmte stonden schuifpuien op een kier en niet in de vergrendeling. De politie onderzoekt de zaak.

Bron: Connie Polak