KASPERSKY LAB BENELUX

Kaspersky Lab Inc. opent vestiging in Den Bosch

s-Hertogenbosch, 3 juni 2003 - Kaspersky Lab Benelux kondigt de overname aan van de anti-virus divisie van ThunderStore BV. De afgelopen drie jaar is de bekendheid van Kaspersky Anti-Virus op de Benelux markt aanzienlijke gestegen. Vooral de loyaliteit van KAV Anti-Virus gebruikers en de sterke groeipositie heeft Kaspersky Lab Inc. laten besluiten een eigen vestiging in de Benelux te openen. Met de nieuwe vestiging beoogt Kaspersky Lab Inc. haar opmars in de Benelux veilig te stellen. Bovendien moet de eigen vestiging een garantie bieden aan KAV licentiehouders en haar resellers die blijvend aanspraak kunnen maken op de unieke service, support en virus rescue faciliteiten.
Als meerwaarde kan Kaspersky Lab Benelux haar resellers en klanten ondersteunen met directe training en support inzake andere Kaspersky producten dan alleen Kaspersky Anti-Virus, zoals Kaspersky Anti-Hacker en Kaspersky Anti-Spam.

De Benelux is een stabiele groeimarkt voor alle Kaspersky producten. Middels een eigen vestiging willen we onze positie in de top 5 van meest bekende anti-virus leveranciers zeker stellen. Door extra ondersteuning te bieden aan onze partners hopen we binnen 3 jaar uit te kunnen groeien naar een derde positie, aldus Natalya Kaspersky, CEO van Kaspersky Lab Inc.

De goede samenwerking die sinds 1999 bestaat tussen Kaspersky Lab hoofdkantoor en haar Benelux distributeur resulteert in de overname van alle rechten en plichten ( en bijbehorende services over de verkochte licenties) van de anti-virus divisie van Thunderstore BV, die binnen Kaspersky Lab Benelux verder verzorgd en uitgebouwd zullen worden. Daarnaast zal een groot gedeelte van het ThunderStore team overgaan naar Kaspersky Lab Benelux.

De positionering van Kaspersky Lab Benelux producten zal alleen geschieden via het indirecte kanaal, middels partners, resellers, OEM en het retailkanaal. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op http://www.kasperskylab.nl.

Over Kaspersky Lab Inc.
Kaspersky Lab Inc is een internationaal softwarebedrijf dat geavanceerde security producten ontwikkelt die bescherming bieden tegen virussen, hackers en spam. Opgericht in 1997, opereert Kaspersky Lab Inc vanuit verschillende vestigingen over de hele wereld: Groot-Brittannië, Verenigde Staten, Frankrijk, Polen, Rusland, China en nu ook vanuit de Benelux. Daarnaast worden haar producten in 60 landen, via een goed ontwikkeld partnernetwerk, gedistribueerd. De organisatie bestaat uit meer dan 268 hoog gekwalificeerde specialisten waarvan verschillende medewerkers lid zijn van de prestigieuze Computer Anti-Virus Researchers Organization (CARO).

Onlangs is Kaspersky Lab product Kaspersky Anti-Virus uitgeroepen tot Beste Koop door De Digitale Consument van de Consumentenbond.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Kaspersky Lab Benelux
Maria Penedo Cumplido- Marketing & Sales
maria@kasperskylab.nl
tel. nr. 073-6154860
www.kasperskylab.nl


05 jun 03 16:30