PERSBERICHT
05/06/2003

Smarties Feesttaart van Maître Paul kleurrijke traktatie

Maître Paul introduceert een echte kindertaart. De banketbakker van het vriesvak trakteert kinderen op een Smarties Feesttaart. Dit is de eerste echte kindertaart in de diepvries. Een verjaardag, een overwinning met je team, het behalen van een goed cijfer of omdat het opeens feest is. Eigenlijk is er elke dag wel een reden om te smullen van de Smarties Feesttaart.

Smarties is hét kindersnoepgoed voor Nederlandse peuters en kleuters. Niet alleen de jongsten onder ons zijn gek op chocolade. De lekkernij is bij de meeste Nederlanders favoriet. Maître Paul combineert chocolade en vanille in een taart feestelijk versierd met Smarties. Vooral de grote hoeveelheid Smarties in acht verschillende kleuren, maakt van de taart een vrolijke traktatie.

Opeens is het feest
De Smarties Feesttaart is snel en gemakkelijk te ontdooien en kan niet mislukken. Deze taart is een traktatie voor elke gelegenheid en altijd handig om in huis te hebben. Het kan immers opeens feest zijn. Overigens mogen ook de grote kinderen gerust meegenieten van deze lekkernij.

De Smarties Feesttaart is vanaf week 25 verkrijgbaar bij de supermarkt en kost
EUR 3,79.
Meer informatie over Maître Paul is te vinden op www.maitrepaul.nl.