Korps: Brabant-Noord, plaats: Den Bosch 5-06-2003 Persbericht district Den Bosch

DRONKEN VERDACHTE PLEEGT VERNIELING, `s-Hertogenbosch

De politie heeft woensdagavond een 23-jarige verdachte (woonplaats onbekend) aangehouden op de Eindstraat in `s-Hertogenbosch op verdenking van openbaar dronkenschap en het plegen van vernielingen. De man gedroeg zich zeer recalcitrant op straat en getuigen zagen dat hij een tegen een auto schopte. Daarop belden ze de politie. De verdachte verkeerde onder invloed van alcohol. Hij is ingesloten.

BESTUURDER MOET RIJBEWIJS INLEVEREN, `s-Hertogenbosch

Een 57-jarige automobilist uit Vught is woensdagavond aangehouden op de Koningsweg in `s-Hertogenbosch. Controle wees uit dat de man ruim driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd had. Zijn rijbewijs werd ingevorderd , hij kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van tien uur.

MAN BEROOFD, `s-Hertogenbosch

Een 39-jarige Eindhovenaar is woensdagavond op de Van De Does De Willeboissingel beroofd door een man. De man sprak het slachtoffer aan, maar deze was daar niet van gediend. Toen hij wegliep, werd hij tot struikelen gebracht door de onbekende man. Hij kreeg een klap op zijn hoofd en werd vervolgens beroofd van zijn portemonnee. De dader haalde geld uit de portemonnee en verdween in de richting van het station.