Grafinet


Persinformatie Hoofddorp, 2 juni 2003

Al elf jaar een begrip in Haarlemmermeer Nieuwe naam voor grafisch totaalleverancier

Evertsen Repro Service in Hoofddorp heeft haar naam gewijzigd in Evertsen Graphic Communications. Het bedrijf heeft door de jaren heen bekendheid opgebouwd in hoogwaardige lithografie maar heeft de bedrijfsactiviteiten zodanig uitgebreid dat er aanleiding was voor een naamswijziging en een herpositionering in de markt. Evertsen Graphic Communications, gevestigd aan de Jadelaan 61 te Hoofddorp. De grafische deskundigen profileren zich voortaan als grafisch totaalleverancier met een nieuw logo en een nieuwe huisstijl.

Evertsen is al jaren bekend om haar lithografie op grootformaat (tot vier meter), cartografie, print- en drukwerk. Daardoor is er veel kennis in huis op het gebied van kleur, drukwerk, database beheer en alles dat daarbij komt kijken. Maar nu heeft Evertsen de dienstverlening uitgebreid. Nu vindt grafisch ontwerp, vormgeving, scannen, digitaal drukken en de bijkomende afwerking allemaal -in huis- plaats. Evertsen Graphic Communications kan daardoor voor haar klanten snel, kwalitatief en tegen een scherpe prijs leveren. Ook voor grootformaat fullcolour printen voor zowel binnen als buitengebruik, met vijf jaar kleurgarantie, lamineren, incapsuleren kan men dagelijks bij Evertsen terecht.

Een van de kernpunten binnen het bedrijf is de goede service. Dit heeft Evertsen Graphic Communications hoog in het vaandel staan. Ondanks het feit dat de grafische markt de laatste jaren sterk aan verandering onderhevig is. Daarom heeft de directie besloten haar dienstverlening uit te breiden en zich als grafisch totaal- leverancier op de regionale markt te richten. Evertsen biedt nu one-stop-shopping aan. Van concept tot en met de realisatie van grafische producten. Ook de drukwerkbegeleiding en de verspreiding kan voor de klanten worden geregeld. Met als doel: alle klanten van A tot Z professioneel te bedienen. Hierdoor heeft de klant er geen omkijken meer naar en kan zij tijdens het grafische proces vertrouwen op de deskundigheid van Evertsen. Daar gaan de professionele medewerkers allemaal voor! Laat u ook eens verrassen door de creativiteit van Evertsen Graphic Communications. Voor meer informatie over de verschillende producten en diensten kunt u contact opnemen met Paul Evertsen, telefoonnummer: 023 - 56 299 64.

Fotobijschrift:
De enthousiaste medewerkers van Evertsen Graphic Communications uit Hoofddorp