Korps: Groningen, plaats: Groningen en Uithuizermeeden 5-06-2003 Extra berichten: identiteit dode vrouw en dodelijk ongeval Twee nagekomen berichten

Donderdag 5 juni 2003

Groningen: identiteit dode vrouw vastgesteld
De politie heeft na uitgebreid onderzoek de identiteit kunnen vaststellen van de vrouw die maandagavond 2 juni dood werd aangetroffen langs de spoorlijn Groningen Haren, ter hoogte van de Kooiweg. Het slachtoffer is een 20-jarige vrouw uit Groningen. Uit politieonderzoek is gebleken dat de vrouw vrijwel zeker zelfmoord heeft gepleegd. Het onderzoek wordt deze week afgesloten.

Uithuizermeeden: kind overlijdt na verkeersongeval Een 11-jarig meisje uit Uithuizen is donderdagmiddag om het leven gekomen bij een verkeersongeval aan het Johan van Veenplein in Uithuizermeeden. Het kind reed op haar fiets vanaf de Vlasakkers het Johan van Veenplein op. Ze werd daarbij aangereden door een vanuit de Hoofdstraat naderende tractor met daarachter een giertank. Vermoedelijk heeft de bestuurder van de trekker, een 44-jarige man uit Uithuizen, het kind niet zien fietsen. Ze werd waarschijnlijk door de voorlader van de tractor geraakt en kwam daardoor te vallen. Ze werd daarna door de tractor en aanhangwagen overreden. Het kind overleed ter plaatse aan haar verwondingen. De politie onderzoek de toedracht van het ongeval.

Inlichtingen: afdeling Communicatie, 0900 - 8844 (lokaal tarief)