Politie Zeeland



Z-3836-2003 AANRIJDING IN AXEL

In de Van Gistellelaan in Axel vond donderdag om 17.11 uur een aanrijding plaats.
Een 39-jarige Axelse automobilist reed vanuit een uitrit rechts de Van Gistellelaan op. Hij verleende geen voorrang aan een voor hem van rechts komende 43-jarige bestuurder uit dezelfde plaats, die niet geheel rechts van de rijbaan reed. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd.


W-3837-2003 DIEFSTAL HARING!!!

In een winkelpand in de Spuistraat in Vlissingen werd donderdag omstreeks 19.35 uur een onbekende man betrapt op het eten van een haring uit een pot.
Een winkelmedewerkster zag dat de man een pot haring uit een schap pakte, een haring eruit pakte en die opat, waarna hij de pot ergens in een ander schap terugzette. Toen hij niet wilde betalen en bij de kassa werd tegengehouden gaf hij een van de medewerkers een duw en ging er vandoor. Men is de man nog achterna gegaan en de politie heeft in de omgeving nog een zoekslag gemaakt, dit met behulp van 17-jarige Vlissingse bromfietser, die daar in de buurt reed, maar de man werd niet meer aangetroffen.


O-3838-2003 WINKELDIEFSTAL

In een winkelpand aan de Van Hertumweg in Goes werd donderdag om 19.30 uur een 45-jarige man uit die plaats aangehouden wegens diefstal van enkele pakjes bloemenzaad met een gezamenlijke waarde van E 6,-.





Politie Zeeland