Gemeente Itteren


Evenementen Fanfare St. Martinus
9-may-2003, Danny Timmers

Evenementen Fanfare St. Martinus

Zondag 8 juni a.s. is de jaarlijkse processie. Fanfare St. Martinus begeleidt pastoor Backus door de straten van Itteren. Aanvang van de processie zal ca. 10.15 u. zijn.

Zondag 22 juni a.s. organiseert Fanfare St. Martinus het Stedelijk Muziekfeest. Verschillende drumbands en majorettes zullen hun repertoire laten horen en zien. In een feestelijke optocht zullen de deelnemende drumbands en majorettes door de straten van Itteren lopen. Alle inwoners van Itteren zijn van harte welkom om onder het genot van een hapje, drankje en muzikaal intermezzo gezellig samen te zijn. Voor de muziekliefhebbers onder ons, kunt u deze dag beslist niet zomaar voorbij laten gaan.

Vrijdag 27 juni a.s. zullen de Marswedstrijden voor onze Fanfare plaats vinden. Inwoners die ons een hart onder de riem willen steken zijn bij deze van harte welkom om te komen kijken in het centrum van Maastricht.

Zaterdag 12 juli a.s. ontvangen wij om ca. 13.00 u. onze Duitse collegas uit Monzel. Ter afsluiting van het jaar zullen onze collegas een concert geven. Uiteraard zien wij u graag komen en kunt u met een kleine versnapering de muziek van het Duitse korps aanhoren.

Zondag 13 juli a.s. wordt begonnen met een Heilige Mis, waarna onze eigen Fanfare een concert zal geven bij Hoeve Bours. Onze collegas uit Monzel zullen van de gelegenheid gebruik maken om u te laten proeven van de plaatselijke Duitse wijn. U leest het goed, wij zullen op zondag een echte wijnproeverij hebben in Itteren. De echte wijndrinker kan hier niet van weg blijven en kom daarom gerust proeven van de lekkere wijnen die Duitsland te bieden heeft. Ook als u geen wijndrinker bent, is dit de ultieme kans om u over te halen een wijndrinker te worden.

BELANGRIJKE DATA VOOR U ALS INWONER VAN ITTEREN:

Ter ere van ons 80 jarig jubileum organiseren wij een feestweekend. Dit zal gaan plaats vinden op donderdag 11, vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 september. Op het programma staat onder andere: Janse Bagge Band, Frans Theunisz, Dejavu, Idem Dito en vele andere. De inwoners die van kienen houden kunnen de donderdagavond terecht om hun geluk beproeven. Te zijner tijd informeren wij u over het complete programma tijdens dit feestweekend.

Verder willen wij u via deze weg nog een korte mededeling geven over het beheer van het St. Martinushoes. Vanaf 1 mei 2003 zal Wiel Scheffers het beheer van onze vice-voorzitter Bert Hanssen gaan overnemen. Voor alle feesten, evenementen en andere bijeenkomsten kunt u vanaf heden contact opnemen met:
Wiel Scheffers
Op de Hoogmaas 8
6223 GC Itteren
Tel: 043-364 69 51

U vriendelijk uitnodigend
bestuur, directie en leden
Fanfare St. Martinus Itteren