Fort Kijkduin


Haaien en roggen voeren?

Maak en ontwerp je eigen t-shirt

Den Helder 4 mei 2003,

Op zondag 1ste en maandag 2 e Pinksterdag bruist het weer van de activiteiten op fort Kijkduin.

In het aquarium zal 4 maal per dag een visvoerronde worden gehouden onder begeleiding van een deskundige aquarium medewerker. De echte durfal krijgt in ons aquarium de kans van zn / haar leven door eigenhandig de haaien te voeren.

Ook zal er drie maal per dag een visvoer voorbereidingsdemonstratie worden gegeven waar kind en ouder actief aan deel kunnen nemen.

Alle verschillende soorten visvoer worden speciaal voor deze gelegenheid op ijs uitgestald en voorzien van diverse wetenswaardigheden.

Een ware kunstenaar verzorgt gedurende deze dagen en doorlopende airbrush demonstratie T-shirt ontwerpen.

Tegen een kleine vergoeding ontwerp en beschilder je, geassisteerd door deze kunstenaar je eigen T-shirt, die als klap op de vuurpijl met airbrush wordt voorzien van je eigen naam.

Indien de weersomstandigheden ons gunstig gezind zijn, gaat er een maal per dag een ontdekkende strandexpeditie van start. Op vertoon van uw toegangskaartje is deelname aan deze expeditie gratis. Kleding advies: neem laarzen en windjack mee!

Na al deze inspanningen is het restaurant de aangewezen plek om op krachten te komen onder het genot van en hapje en drankje. Tijdens deze Pinksterdagen bieden wij een speciaal arrangement . Op vertoon van het toegangskaartje kost een kindermaaltijd

( patat, frikadel, frisdrank) 3,50 en voor volwassenen (broodje kroket,patat en koffie/frisdrank) 4,50.

Contactpersoon:
Cok van Hout
0223 612366

_________________________________________________________________