Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-06-2003 Persberichten district Eemland zuid, 08.30 uur

Man geslagen

LEUSDEN- Op zondagochtend werd een man mishandeld door een tweetal mannen.

Omstreeks 01.15 uur kreeg de politie de melding dat een man was mishandeld door twee jongens op de Bavoortseweg. Een 45-jarige man uit Achterveld had hierdoor een gebroken neus opgelopen. De politie ging op zoek naar de daders en trof op de Heiligenbergerweg twee jongens in de leeftijd van 14 en 15 jaar aan. De jongens verklaarden de man te hebben geslagen omdat hij vervelende opmerkingen had gemaakt. Het duo uit Amersfoort werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Kwekerij aangetroffen

AMERSFOORT- Op zaterdag werd een hennepkwekerij aangetroffen. Na binnengekomen informatie werd in een woning aan de Eksterstraat 340 planten aangetroffen. De kwekerij was professioneel opgezet en er werd illegaal stroom afgetapt. Tegen de 28-jarige bewoner is proces-verbaal opgemaakt.

Autokraker aangehouden

AMERSFOORT- Op zaterdagochtend werd een autokraker aangehouden. Omstreeks 06.00 uur kregen agenten de melding dat een man in een auto had ingebroken aan het Smallepad. Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen een 38-jarige man uit Amersfoort aan welke voldeed aan het opgegeven signalement. De man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor. Onderzoek wees uit dat er in twee autos was ingebroken.