Korps: Brabant-Noord, plaats: Boxtel 8-06-2003 Persberichten District Aa & Dommel

AANGEHOUDEN VOOR BEZIT SPEED, Schijndel

Van zaterdag op zondag zijn op de parkeerplaats aan de Rooiseheide in Schijndel een 19-jarige inwoner uit Schijndel en een 20-jarige Bosschenaar aangehouden voor het bezit van speed. De politie kreeg een melding dat het tweetal zich al geruime tijd verdacht in een auto ophield. Bij controle werd één gram speed aangetroffen. Beiden zijn aangehouden en voor verhoor ingesloten.

MAN AANGEHOUDEN NA MISHANDELING BIJ AANRIJDING, Schijndel

Zaterdagavond is een 28-jarige fietser uit Schijndel op de Wijbosscheweg in zijn woonplaats aangehouden voor mishandeling en bedreiging van een 42-jarige plaatsgenoot. De verdachte reed met zijn fiets de 41-jarige fietsende vrouw van de man aan. Er ontstond onenigheid over het ongevalletje, waarop de man de politie wilde bellen. De verdachte zou het slachtoffer daarop hebben geslagen en verbaal hebben bedreigd. Hij is aangehouden en voor verhoor ingesloten.

MAN GEWOND NA SCHOT UIT WAPEN, Liempde

Zaterdagavond is een 35-jarige man uit Westknollemdam op een parkeerplaats bij een benzinepomp aan de Rijksweg A2 in Liempde gewond geraakt nadat hij door een onbekende was beschoten. Het slachtoffer repareerde een lamp van zijn aanhangwagen toen hij plotseling een "tik" tegen zijn been voelde. Hij zag dat hij door iets was geraakt in zijn been en voelde pijn. Hij waarschuwde de politie en is overgebracht naar het Jeroen Boschziekenhuis in `s-Hertogenbosch. De man is daar aan zijn verwonding behandeld. De politie vermoedt dat er gebruik is gemaakt van een luchtdrukwapen. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.

SCHOT DOOR RUIT HORECAGELEGENHEID, Boxtel

Zaterdagavond heeft een onbekende op de Eindhovenseweg in Boxtel door een ruit van een horecagelegenheid geschoten. Op het moment van het voorval waren er geen klanten meer in de zaak. Een medewerkster hoorde een harde tik en zag dat er een gaatje in de ruit van de gelegenheid zat. De politie onderzoekt of er mogelijk overeenkomsten zijn met het voorval in Liempde.