Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 8-06-2003 Persberichten District Maasland

CONTROLE WATERVERKEER, Lith

Zaterdagmiddag heeft de politie District Maasland bij een controle met de speedboot op de Maas en Lithse Ham in Lith o.a. gecontroleerd op het hebben van vaarbewijzen. Diverse mensen bleken niet in het bezit te zijn van dit document. Het vaarbewijs is verplicht om te mogen varen met schepen die langer zijn dan vijftien meter en/of sneller kunnen varen dan 20 km/h.

ENKEL GEBROKEN BIJ AANRIJDING, Herpen

Zaterdagavond heeft een zestienjarige bromfietster uit Herpen bij een aanrijding met een 30-jarige automobilist uit Liempde op de Rogstraat in Herpen haar enkel gebroken. De bromfietster wilde terhoogte van de kruising met de Broekstraat/Kruisstraat de auto links inhalen toen deze linksaf sloeg. Het slachtoffer reed daarop met haar bromfiets tegen de linkerzijde van de auto. Een 16-jarige plaatsgenoot die bij haar achterop zat bleef ongedeerd. De Herpense is overgebracht naar het ziekenhuis.

KENNELIJKE STAAT VAN DRONKENSCHAP, Oss

Van zaterdag op zondag troffen agenten op de Boterstraat in Oss een 38-jarige inwoner uit die plaats in kennelijke staat van dronkenschap aan. Hij kreeg een proces-verbaal. Voor zijn eigen veiligheid is hij thuis afgeleverd.

BLIKSEMINSLAG, Heeswijk Dinther

Zondagmiddag is de bliksem ingeslagen in een woning aan de Brouwersstraat in Heeswijk Dinther. De bliksem sloeg twee grote gaten in het dak van het pand. De brandweer heeft de 49-jarige bewoner hulp verleend bij het afdichten van het dak.