Politie Zeeland



Z-3901-2003 TOEZICHT TERNEUZEN


Een 32-jarige Terneuzenaar is zondag rond 00.10 uur op de Korte Kerkstraat in zijn woonplaats aangehouden voor belediging van agenten.
De man had even daarvoor een boete gekregen voor wildplassen. Na ontvangst van de bekeuring liep hij weg maar draaide zich na een aantal meters om en riep beledigende woorden in de richting van de agenten om zijn ongenoegen te uiten. Hierop werd hij aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na verhoor werd hij heengezonden.
In de Nieuwstraat werd zondag rond 03.00 uur een 29-jarige man (woonplaats onbekend) aangehouden.
Onder invloed van alcohol gedroeg hij zich hinderlijk ten opzichte van andere mensen op straat. Nadat hij een terrastafel liet omvallen werd hij aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na opmaken van proces-verbaal werd hij weer in vrijheid gesteld.



Z-3902-2003 BROMFIETSER ONDER INVLOED


Een 38-jarige bromfietser uit Terneuzen werd zondag rond 06.00 uur op de Oude Vaart in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
De bromfietser had het kinbandje van zijn helm niet vast gedaan waarop hij werd aangesproken door agenten. Daar zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij te veel alcohol had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.



W-3902-2003 CONTROLE ILLEGALE RECREATIE


Op verschillende locaties op Walcheren werd in de nacht van zaterdag/zondag gecontroleerd op illegale recreatie. Hierbij werden in totaal 64 bekeuringen uitgedeeld.
De bekeuringen werden uitgedeeld aan 52 Duitsers, 3 Fransen, 1 Oostenrijker, 6 Belgen en 1 Pool. Ieder ontving een boete van E 86,-.
De controle is een samenwerkingsverband tussen Politie, Staatsbosbeheer en de gemeente Veere.



O-3903-2003 DIEFSTAL UIT VAKANTIEWONING


In een vakantiewoning aan de Ostrea te Kamperland werden zaterdag tussen 12.30 uur en 20.00 uur diverse goederen weggenomen.
Er werden o.a. kleding, foto-apparatuur, bril en een sleutelbos weggenomen met een nog onbekende waarde. Er waren geen sporen van braak.










Politie Zeeland