Politie Zeeland



O-3904-2003 TOEZICHT RENESSE


Tussen zaterdag 19.30 uur en zondag 05.00 uur werden tijdens toezicht in Renesse 17 boetes uitgedeeld.

2x voor alcohol op straat, 12x wildplassen, 1x hinderlijk gedrag en 2x voor baldadigheid.
Verder ontving een 27-jarige inwoner van de gemeente Schouwen-Duivenland een boete van E 220,- voor het in het bezit hebben van een gebruikershoeveelheid cocaine. Daar hij de boete niet gelijk kon betalen ontving hij een dagvaarding. Cocaine werd in beslaggenomen.
Op de Hogezoom werd een 23-jarige Duitser aangehouden. Hij wordt ervan verdacht tijdens een vechtpartij een 25-jarige landgenoot te hebben geslagen/geschopt, een 20-jarige Duitse vrouw liep een gebroken neus op. Alle drie werden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De aanleiding van de ruzie is niet bekend.
Op de Lange Reke werd een 30-jarige Duitser aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod van 10 uur en een boete van E 600,-.



O-3905-2003 AUTOMOBILIST RIJDT IN SLOOT


In Renesse is zondagmorgen een 23-jarige Duitser met zijn auto in een sloot gereden.
De automobilist reed rond 08.00 uur over de Stofweg toen hij de macht over het stuur verloor waardoor zijn auto begon te slingeren en in de sloot geraakte. De bestuurder verklaarde te zijn geschrokken van een tegenligger waardoor hij een ruk aan zijn stuur had gegeven. De bestuurder en zijn inzittenden kwamen met de schrik vrij, de auto werd geheel vernield.


O-3906-2003 AUTO IN DE SLOOT

Een 19-jarige inwoner van de gemeente Tholen is zondagmiddag in Poortvliet met zijn auto in een sloot tot stilstand gekomen.
Rond 12.00 uur reed de automobilist over de Postweg, komende uit de richting van Scherpenisse, toen hij de controle over zijn auto verloor en in een naast de weg gelegen sloot tot stilstand kwam. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Nadat het voertuig uit de sloot was getakeld bleek de schade mee te vallen.


W-3907-2003 AUTOBRAND

Op de kruising Sandberglaan/Pres. Rooseveltlaan/Laan der Verenigde Naties te Middelburg is zondag rond 15.45 uur een personenauto in brand geraakt.
Beide inzittenden bleven ongedeerd. De brandweer bluste de brand. De oorzaak is vermoedelijk kortsluiting.