Politie Zeeland



W-3931-2003 AANRIJDING IN MIDDELBURG


Maandagochtend rond 10.25 uur vond er op de Laan der Verenigde Naties in Middelburg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een motorfiets.
De 31-jarige bestuurder van de personenauto uit Virneburg (D) reed over de Laan der Verenigde Naties komende uit de richting van de Sandberghlaan.
De man sorteerde voor en sloeg linksaf om het terrein van de Esso op te rijden.
Hierbij liet hij de hem op dezelfde weg tegemoet komende 39-jarige bestuurder van de motorfiets uit Anderlecht (B) niet voorgaan.
De motorrijder en zijn passagiere, een 41-jarige vrouw uit Anderlecht werden met been -en rugletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.



O-3932-2003 GOESENAAR BELAAGD DOOR DRIE MANNEN


Zondagmiddag tussen 17.25 uur en 17.40 uur hebben drie onbekende mannen gepoogd een 62-jarige man uit Goes te beroven.
De man werd op de Ravelijn de Groene Jager in Goes door drie mannen belaagd. De man verdedigde zich en verwondde vermoedelijk één van zijn belagers aan de arm/pols. Hierop werd de Goesenaar meerdere malen door één van de mannen gestoken met een scherp voorwerp. Deze belager kreeg van het slachtoffer een klap op zijn neus. Hierop zijn de drie mannen gevlucht. De Goesenaar werd in het ziekenhuis behandeld aan steekwonden in zijn zij, buik en arm/hand.
Signalement:
Man van ca. 21 jaar met een licht getinte huidskleur, ca 1.85 m lang, mager/slungelig postuur, zwart krullend haar. Smal gezicht, bruine ogen en een grote neus. Hij droeg een bruine broek en een bruin hemd met korte mouw met daaronder een t-shirt en zwarte sportschoenen.
Man van ca. 18-/20 jaar met een licht getinte huidskleur, ca 1.75 m lang, gezet/mollig postuur. Kort, donker krullend haar en bruine ogen. Hij had een ronder gezicht dan nr 1. Hij droeg een zwart t-shirt met daarover een grijs, gebreid vestje, blauwe spijkerbroek en zwarte gympen. Hij droeg een horloge met een stalen band.
Man van ca. 18-/20 jaar met een licht getinte huidskleur, ca 1,75 m lang, normaal postuur. Donker, kort krullend haar, spits gezicht. Hij droeg een t-shirt, blauwe spijkerbroek en zwarte gympen.
De politie is op zoek naar eventuele getuigen of mensen die denken de drie mannen te herkennen.







Politie Zeeland