Politie Zeeland



O-3933-2003 POGING DIEFSTAL AUTO


Aan de Kastelijnsweg te Sint Maartensdijk is tussen zondag 21.00 uur en maandagmorgen geprobeerd een personenauto weg te nemen.
De binnenverlichting werd vernield en het stuur was met geweld verwijderd. Daar er uit de auto geen goederen waren ontvreemd, was het vermoedelijk om de auto zelf te doen. Schadebedrag is niet bekend.



O-3934-2003 AUTOMOBILIST BELANDT IN SLOOT


Een 20-jarige man uit Heinkenszand is maandagmiddag in Kwadendamme met zijn bestelauto in een sloot beland.
De man reed rond 13.00 uur over de Dierikweg, komende uit de richting van Oudelande, toen hij de macht over het stuur verloor, over de kop sloeg en aan de linkerzijde van de weg op de kop in een sloot tot stilstand kwam. De bestuurder werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis waar tevens een bloedproef werd afgenomen. Zijn auto werd geheel vernield.



W-3935-2003 AANRIJDING


Op de Schroebrug te Middelburg zijn maandag rond 11.30 uur twee personenauto's beschadigd bij een aanrijding.
Een 51-jarige Middelburgse automobiliste reed over de linker rijstrook voor rechtdoor. Doordat op haar rijstrook personenauto's stilstonden om linksaf te slaan, stuurde zij naar rechts naar de rechter rijstrook. Hierbij zag zij een 41-jarige Oostenrijkse automobilist over het hoofd en reed tegen zijn auto.



W-3936-2003 TOTAL LOSS


Een 29-jarige Duitse vrouw heeft maandagmiddag in Westkapelle haar auto total loss gereden.
De vrouw reed over de Hogeweg toen ze aan de linkerzijde een geparkeerde auto zag staan. Om te kunnen passeren, stuurde zij teveel naar rechts en belandde in de berm. Vervolgens verloor ze de macht over het stuur, raakte in een slip en kwam tot stilstand in de struiken. De vrouw kwam met de schrik vrij.